Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a anuntat joi ca a demarat lucrarile de reparatie la suprafata de miscare a aeroportului, scrie Digi24.

„Primele lucrari vor consta in inlocuirea dalelor de beton degradate pe platforma 1 si caile de rulare aferente, termenul de finalizare estimat fiind noiembrie 2018. Lucrarile se vor realiza pe o suprafata de 3050 mp”, se arata in comunicat.

De asemenea, in perioada 14 aprilie – 1 mai, vor fi efectuate lucrari de intretinere a stratului de uzura la calea de rulare Oscar, prin frezare si asternerea unui nou strat asfaltic (9.500 mp).

In intervalul 1 mai – 1 iunie, vor avea loc lucrari de intretinere a stratului de uzura la calea de rulare Delta.

„Aceasta prima faza a lucrarilor face parte dintr-un amplu program de masuri de remediere a suprafetelor pavate din Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, plan care prevede, printre altele, operationalizarea pistei 2 (08L-26R) si a balizajului luminos de categorie III A”, se arata in comunicat.

Masura vine dupa ce o aeronava israeliana a dislocat o bucata mare de asfalt la decolare.

Si directorul TAROM a admis ca gropile din pista distrug pneurile avioanelor intr-un ritm „halucinant”.

Sursa foto: aapsky/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri