Reteaua de sanatate Regina Maria sustine startup-urile din Romania, prin lansarea primului abonament medical dedicat antreprenorilor care incep o afacere de la zero. Acesta include atat pachetul obligatoriu de medicina muncii, cat si o componenta de preventie, care se poate personaliza in functie de nevoi.

Abonamentul medical dedicat statup-urilor cuprinde pachetul standard obligatoriu de medicina muncii, control medical la angajare, rapoarte semestriale si anuale. De asemenea, fiecare angajat poate beneficia de un control de medicina generala si acces la hotline-ul medical disponibil non-stop, pentru sfaturi medicale in cazul unei urgente. Pachetul cuprinde reduceri la consultatii, analize, radiologie si ecografii si ofera fiecarui pacient acces la dosarul medical electronic.

“Generatia actuala de tineri, orientata catre rezultate, este caracterizata de o efervescenta ce dovedeste apetenta crescuta pentru antreprenoriat. Acest fapt este sustinut de numarul ridicat de aplicanti raportati la finalul anului trecut pentru programul Start-up Nation, ce pune la dispozitia tinerilor fonduri nerambursabile pentru investitii. Sanatatea si preventia se afla insa adesea pe locul doi pe lista de prioritati a startup-urilor”, sustine Andreea Minuta, corporate business director, reteaua de sanatate Regina Maria.

Potrivit unui studiu publicat la finalul anului 2017 de Ernst&Young si Impact Hub, intitulat Barometrul startup-urilor, tinerii antreprenori din Romania intampina numeroase bariere in procesul lansarii si dezvoltarii afacerii - dintre 357 de fondatori locali de startup vizati de studiu, 78% si-au inceput afacerea cu propriii bani. Provocarile cu care se confrunta tinerii antreprenori pe drumul spre reusita sunt insa mult mai numeroase, variate si, pornind adesea de la accesul la finantare si teama de esec, merg pana la alocarea unor resurse considerabile pentru promovarea produselor si serviciilor, procesul de vanzare si distributie. Astfel, Regina Maria a decis sa ofera antreprenorilor abonamente medicale gratuite.

Regina Maria are un portofoliu de peste 460.000 de abonamente medicale. In cifre, furnizorul de servicii medicale private inseamna: 45 de locatii proprii, 5 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2 maternitati, 8 campusuri medicale, 13 centre de imagistica, 20 laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 200 de policlinici partenere in tara.

Sursa foto: Shutterstock / everything possible

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri