Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis un nou magazin Lems in Bucuresti, in cartierul Militari. Investitia ajunge la 2,5 milioane lei, iar noul showroom de mobila se intinde pe o suprafata de 1.500 de metri patrati.

Reteaua de mobilier Lems a ajuns dupa deschiderea showroom-ului din Militari, la peste 70 de magazine, cu o suprafata totala de retail de circa 70.000 de metri patrati. Deschiderea magazinului Lems din cartierul Militari vine la o luna de la inaugurarea unui alt showroom al retelei, la Piatra Neamt, o investitie de peste un milion de lei, cu o suprafata de 600 de metri patrati.

Vanzarile lantului de magazine LEMS au crescut in primele trei luni din 2018 cu 12 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut. Principalii factori care au dus la evolutia pozitiva a vanzarilor de mobila sunt, potrivit reprezentantilor producatorului, numarul extins de magazine, corelarea tendintelor de design cu nevoile si asteptarile clientilor, dar si existenta solutiilor de finantare.

Alexandru Rizea, Lemet, mobila, Lems,

“Romanii urmaresc cu interes noutatile aparute in portofoliul nostru de produse, aproximativ 40 de procente dintre clienti au revenit anual in magazinele Lems. Principalul nostru obiectiv a fost acela de a-i oferi intotdeauna clientului mobila pe gusturile si nevoile sale”, spune Alexandru Rizea, director general Lemet.

Citeste si:
Lemet deschide un magazin Lems in Piatra Neamt. Cat a fost investitia?
Lemet deschide un magazin...

Clientii pot vedea si incerca multitudinea de configuratii de bucatarie, dormitor, living, dining, hol, precum si numeroase modele de fotolii, canapele, mese, scaune, scaune de birou dar si o gama variata de produse complementare cum ar fi electrocasnice si saltele. In showroom-urile retelei de magazine de mobila Lems exista o gama diversificata de produse de creditare, potrivit reprezentantilor companiei. Partenerii Lems in aceasta directie sunt cateva dintre cele mai importante institutii de finantare de pe piata: BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti, Bancpost, Credit Europe Bank.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lems pentru desfacerea produselor sale. In prezent reteaua Lems are cea mai mare acoperire la nivel national, aproximativ 70.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tarii. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lems activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din comuna Brebu, Prahova a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 40.000 de metri patrati. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Citeste si:
Cresc vanzarile online de mobila. Cat platesc romanii pe mobilier
Romanii au cumparat online cu...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
LEMS a inregistrat o crestere de 17% in primul semestru din 2019