Cafeneaua Handsome Monk, cifra de afaceri de 400.000 de euro in primul an de la deschidere

Handsome Monk, cafeneaua concept din Park Lake, urmeaza sa deschida anul acesta trei cafenele in sistem franciza in Bucuresti, care au beneficiat de finantarea Start Up Nation. Taxa de franciza este de 10.000 de euro, iar deschiderea unei cafenele dureaza de la doua luni pana la un an, in functie de tipul finantarii si necesita o investitie cuprinsa intre 80.000 de euro si 100.000 de euro.

In primul an de la deschidere, Handsome Monk a inregistrat o cifra de afaceri de 400.000 de euro, iar pentru 2018 estimeaza o crestere de 25%, de pana la 500.000 euro.

"In primul an de activitate ne-am concentrat pe consolidarea brand-ului si familiarizarea clientilor cu acesta. Ne bucuram de rezultatele obtinute si mai ales ca am reusit sa fidelizam aproximativ 300 de clienti care ne-au trecut pragul zilnic. In 2018 ne propunem sa deschidem cu succes cele trei francize planificate, iar incepand cu anul viitor sa inauguram cate cinci pe an", a declarat Calugaru Frumosu, proprietarul Handsome Monk.

Pentru 2018, cafeneaua pregateste deschiderea a trei francize, care au beneficiat de finantarea Start Up Nation. Pentru un astfel de proiect, taxa de franciza este de 10.000 de euro, iar deschiderea unei cafenele dureaza de la doua luni pana la un an, in functie de tipul finantarii si necesita o investitie cuprinsa intre 80.000 de euro si 100.000 de euro.

Piata cafenelelor din Romania este in plina dezvoltare si are un potential foarte mare, mai ales ca in Romania exista doar trei dintre cele mai extinse zece lanturi de cafenele internationale. ”Cafenelele de specialitate aparute in ultimii ani, cel putin in Bucuresti, ne bucura si ne intareste convingerea ca oamenii au o deschidere catre aceasta ramura si cauta calitate si informare pentru ceea ce consuma”, a declarat Calugaru Frumosu.

Citeste si:
Asa arata cea mai noua cafenea din Bucuresti
Asa arata cea mai noua...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri