Miele, producator de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a deschis, astazi, un showroom in Timisoara, in urma unei investitii de 150.000 de euro.

Amplasat in inima Timisoarei, la doi pasi de Piata Operei, Miele Point se intinde pe o suprafata de 170 metri patrati. Spatiul pastreaza specificul unic al showroom-urilor Miele, care le permite vizitatorilor experiente hands-on cu toate produsele din portofoliu. In cadrul acestuia este expusa intreaga linie de echipamente si accesorii Miele, de la detergenti pentru masini de spalat rufe si vase, aspiratoare, frigidere, hote si pana la sisteme de calcat, espressoare freestanding si chiar cafeaua marca proprie Miele.

„Timisoara a fost alegerea ideala pentru amplasarea celui mai nou showroom Miele. Echipamentele noastre sunt comercializate si prin intermediul resellerilor din oras, dar strategia noastra de extindere vizeaza oferirea de experiente autentice Miele, care pot fi obtinute doar prin astfel de magazine proprii. Am ajuns la al treilea showroom de tip Point, dar nu ne vom opri aici, planul pe termen lung este de a ne consolida brandul in Romania, iar asta inseamna deschiderea de noi reprezentante, in regiunile cele mai importante ale tarii”, spune Loredana Butnaru, directorul Miele Romania.

Noul showroom Miele este deschis pe Bulevardul Republicii 2 din Timisoara si se alatura, astfel, celor doua magazine exclusive din Capitala si celui din Constanta, inaugurat anul trecut. Echipamentele Miele mai pot fi descoperite si intr-o serie de magazine deschise in regim de franciza in alte cinci orase din tara: Sibiu, Targu Mures, Deva, Brasov si Cluj Napoca. In plus, alte peste 70 de magazine specializate in mobilier high-class si retele independente de electroIT ofera doar electrocasnicele din portofoliul Miele.

Miele este cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatura de gatit, de coacere si de gatit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, masini de spalat vase si produse de ingrijire pentru haine si pardoseli. Aceastei linii de produse i se adauga masinile de spalat vase, masinile de spalat rufe si uscatoarele pentru uz comercial, precum si aparatura de spalare-dezinfectare si sterilizare a instrumentelor destinate utilizarii in activitatile medicale si de laborator (Miele Professional).

Citeste si:
Kaufland vrea sa angajeze persoane cu dizabilitati in magazine
Kaufland angajeaza peste 500...

Compania Miele, fondata in 1899, are opt filiale de productie in Germania si cate o filiala in fiecare dintre tarile urmatoare: Austria, Cehia, China si Romania. Cifra de afaceri a companiei in anul 2016/17 a crescut la aproximativ 3,93 miliarde de euro, cu 70% vanzari in afara Germaniei. Miele este reprezentata prin filiale proprii si de importatori in aproape 100 de tari. Compania Miele se afla in proprietatea celei de-a patra generatie a familiei fondatoare, are o forta de munca de aproximativ 19.500 de persoane, cu 10.900 de angajati in Germania. Sediul companiei se afla in Gutersloh / Westphalia, Germania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Miele Romania a vandut in 2018 de 8,5 mil. euro, in crestere cu 35%