Aeroportul International "Avram Iancu" Cluj a fost tranzitat de un milion de pasageri in 2018, realizare care se datoreaza atat strategiei de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, cat si extinderii retelei de rute prin intensificarea negocierilor cu operatorii aerieni.

Pasagerul cu numarul 1.000.000 inregistrat in anul 2018 a fost o tanara care zbura spre Istanbul.

"Ne bucuram ca sarbatorim impreuna cu intreaga comunitate locala pasagerul cu numarul un milion, inregistrat in anul 2018. Este rezultatul unei colaborari si a unei munci continue a tuturor celor implicati in dezvoltarea si modernizarea aeroportului. Dezvoltarea aeroportului este un exemplu de bune practici pe plan international si a fost posibila printr-un management performant si prin investitiile Consiliului Judetean Cluj", a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj.

In primul semestru al anului 2018 au fost anuntate doua noi destinatii internationale de pe aeroport, Viena (din 30 mai 2018) si Lyon (din 20 noiembrie 2018), a crescut frecventa zborurilor pe rutele existente si o noua companie aeriana, Aegean Airlines, va demara zboruri regulate spre Atena, de la Cluj-Napoca. Nu in ultimul rand sezonul de vara 2018 aduce pentru pasagerii nostri o oferta de zboruri charter turistice mai bogata, comparativ cu anul 2017.

Citeste si: Tarom reia cursa Cluj Napoca-Iasi de pe aeroportul din Cluj

Sursa foto: Facebook / Aeroport Cluj-Napoca

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri