Aeroportul International "Avram Iancu" Cluj anunta faptul ca incepand cu data de 11 iunie 2018, compania aeriana Tarom va incepe operarea de zboruri interne intre Cluj-Napoca si Iasi.

Compania Tarom va pune la dispozitia pasagerilor care aleg sa calatoreasca de pe Aeroportul Cluj, trei frecvente saptamanale, in zilele de luni, miercuri si vineri, legand Iasi-ul de Cluj-Napoca printr-un nou zbor direct operat cu aeronave ATR 42-500, contribuind astfel la dezvoltarea relatiilor turistice, economice si de afaceri dintre cele 2 orase.

Legaturile aeriene ce vor conecta doua dintre cele mai importante orase ale Romaniei, vor fi operate dupa urmatorul program:

  • luni – RO746 IAS 14:55 – 16:15 CLJ / RO745 CLJ 13:15 – 14:30 IAS
  • miercuri, vineri – RO746 IAS 19:00 – 20:20 CLJ / RO745 CLJ 17:20 – 18:35 IAS

"Prin deschiderea zborului direct Cluj - Iasi, nu numai ca legam Ardealul de Moldova, dar reusim, inca o data, sa confirmam ca TAROM este compania care uneste Romania. Avem asteptari mari, inclusiv de la aceasta cursa. Ne adresam unui pol de public consistent, compus din oameni de afaceri, studenti, profesori universitari si nu numai. Fiecare pasager poate avea certitudinea ca in mai putin de o ora si jumatate va traversa Romania, in deplina siguranta, alaturi de compania dumneavoastra, TAROM", a declarat directorul general TAROM, Werner-Wilhelm Wolff.

Citeste si: Tarom aduce in flota doua aeronave unice pe piata din Romania

Citeste si:
Tarom anuleaza anumite zboruri cu destinatia sau punctul de plecare...
Tarom anuleaza anumite...

Sursa foto: Agerpers / Simion Mechno

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tarom lanseaza noi curse interne