Tarom anunta preturile pentru oferta de iarna si promite tarife de la 79 euro dus-intors catre 7 destinatii cu plecare din Bucuresti si Iasi, cu bagaj de cala si de mana. Verifica si compara oferta actuala la bilete de avion, inclusiv de la Tarom.

Biletele pot fi cumparate intre 20 ianuariesi 31 ianuarie 2016, iar zborurile vor fi in perioada 25 ianuarie – 31 martie 2016, data ultimului retur, pe curse operate de tarom.

Oferta de iarna 2016 a Tarom:

  • 79 euro dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Atena, Istanbul, Larnaca, Roma, Sofia si intre Iasi si Istanbul, Roma;
  • 99 euro dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Belgrad, Chisinau, Salonic, Viena si intre Iasi si Bologna,Torino;
  • 119 euro dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Amsterdam,Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm si Valencia, intre Cluj si Viena, intre Iasi si Londra, Munchen si intre Sibiu si Munchen;
  • 139 euro dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii intre Bucuresti si Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv si intre Iasi si Tel Aviv.

    Verifica si compara ofertele actuale la bilete de avion, inclusiv prin Tarom.

Pasagerii zborurilor Tarom beneficiaza de transport gratuit al bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mana, check-in gratuit in aeroport, la kiosk, online si pe mobil.

Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. In prezent, operatorul aerian opereaza zboruri peste 40 de rute din Europa si Orientul Mijlociu.

Citeste si:
Tarom a adus in flota o aeronava unica in Romania
Tarom a adus in flota o...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
In ce oras mai gasesti de inchiriat doua camere cu 200 euro pe luna
Setari Cookie-uri