Tarom pregateste si anul acesta oferte cu ocazia Black Friday. Astfel, in perioada 12 – 17 noiembrie 2019, compania aeriana vinde bilete de avion incepand de la 119 de euro dus-intors (cu toate taxele incluse).


Pretul de 119 euro este valabil pentru calatorii intre Bucuresti - Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chisinau, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino si Lyon.

De asemenea, Tarom mai are de Black Friday si bilete de la 139 de euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, pentru calatorii intre Bucuresti - Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan si Nisa.

La pretul 159 de euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, turistii pot zbura cu Tarom intre Bucuresti - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid si Londra.

Oferta Tarom de Black Friday include: zbor dus-intors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mana de 10 kg, un bagaj de cala de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman si Beirut), check-in si catering la bord.

Oferta este valabila pentru cursele operate Tarom in perioada 29 noiembrie 2019 - 31 octombrie 2020 (data ultimului retur).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Fisuri la aeronave Boeing 737 NG. Tarom ar trebui sa verifice flota