Tarom pregateste si anul acesta oferte cu ocazia Black Friday. Astfel, in perioada 12 – 17 noiembrie 2019, compania aeriana vinde bilete de avion incepand de la 119 de euro dus-intors (cu toate taxele incluse).


Pretul de 119 euro este valabil pentru calatorii intre Bucuresti - Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chisinau, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino si Lyon.

De asemenea, Tarom mai are de Black Friday si bilete de la 139 de euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, pentru calatorii intre Bucuresti - Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan si Nisa.

La pretul 159 de euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, turistii pot zbura cu Tarom intre Bucuresti - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid si Londra.

Oferta Tarom de Black Friday include: zbor dus-intors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mana de 10 kg, un bagaj de cala de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman si Beirut), check-in si catering la bord.

Oferta este valabila pentru cursele operate Tarom in perioada 29 noiembrie 2019 - 31 octombrie 2020 (data ultimului retur).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri