Tarom pune in vanzare bilete ieftine de avion cu preturi incepand de la 39 euro dus-intors, cu toate taxele incluse, pentru zboruri interne, in perioada 08-15 noiembrie.

Oferta este cu ocazia zilei de 1 Decembrie, sub sloganul “ Ziua Nationala ne regaseste impreuna’’.

Pentru biletele achizitionate in intervalul 08 Noiembrie – 15 Noiembrie 2017, puteti alege intre doua perioade de calatorie: 01-15 Decembrie 2017, respectiv 15 Ianuarie-24 Martie 2018 (data ultimului retur).

Biletele de la 39 de euro, cu toate taxele incluse, sunt pe rute interne intre Bucuresti si Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timisoara.

O a doua oferta este de la 99 euro, cu toate taxele incluse, pentru biletele achizitionate pe rute externe intre:

· Bucuresti si Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Chisinau, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Viena, Valencia;
· Sibiu si Munchen;
· Suceava si Torino;
· Iasi si Luton, Iasi si Madrid, Iasi si Munchen, Iasi si Tel Aviv, Iasi si Torino

Biletele sunt disponibile pentru vanzare atat pe site-ul companiei, cat si prin agentii din tara si de peste hotare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri