Vola.ro: Ianuarie este luna cu cele mai mici preturi la biletele de avion. Unde zbori cu mai putin de 40 de euro

In luna ianuarie, biletele de avion au preturi cu pana la 60% mai mici fata de media intregului an, spun specialistii Vola.ro, care au analizat preturile tuturor biletelor de avion cumparate de pe Vola.ro in ultimii patru ani, pentru toate destinatiile.

Destinatiile europene beneficiaza de preturile cele mai avantajoase in luna ianuarie, incepand de la 15 euro / persoana pentru un bilet de avion dus-intors. Printre destinatiile cu preturi mai mici cu 40% pana la 60% fata de restul anului se numara Berlin - pana la 56% mai ieftin, Milano - pana la 55% mai ieftin, Paris - pana la 45% mai ieftin, Barcelona - pana la 45% mai ieftin si Bruxelles - pana la 40% mai ieftin. Preturile incep de la 15 euro pentru un zbor dus-intors la Milano, 20 euro la Bologna, 26 euro la Atena, 28 euro la Bruxelles, 30 euro la Berlin si 34 euro la Londra.

Din afara Europei, calatorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion la Dubai cu pana la 40% mai ieftin decat in restul anului.

Tarife reduse si pentru cei care calatoresc in Romania

Pentru cei care lucreaza sau studiaza in afara tarii, ianuarie este cea mai buna luna pentru a-si rezerva biletele de avion spre casa pentru tot restul anului. De exemplu, un bilet pe ruta Londra - Bucuresti si retur cumparat in ianuarie, cu date de calatorie in octombrie, poate fi cu aproximativ 50% mai ieftin decat in alta perioada a anului. Procentele de reducere se pastreaza si pentru bilete cu destinatie finala in alte orase mari ale Romaniei: Iasi, Timisoara, Cluj Napoca, etc.

"Daca in 2018 s-au rezervat in luna ianuarie aproape 30.000 de bilete de avion pentru un total de 4 milioane de euro, in 2019 tintim la o crestere cu 50% a numarului de bilete de avion vandute in luna Ianuarie. Vrem sa incurajam romanii din tara sau din afara tarii sa isi planifice in avans si sa isi rezerve calatoriile astfel incat sa profite de cele mai bune preturi din an", a declarat Claudia Tocila, Marketing Manager Vola.ro.

Citeste si:
TOP cinci oferte de cazare pentru o vacanță în noiembrie
TOP cinci oferte de cazare...

Citeste si: Idei de city break pentru anul 2019: destinatii europene mai putin cunoscute

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri