Indiferent de perioada de calatorie dorita, pretul mediu la city-break-uri este cu pana la 60% mai mic daca vacanta este luata in luna ianuarie (indiferent de perioada de calatorie) si cu pana la 50% mai mic pentru bilete de avion, potrivit datelor Vola.ro.

In luna ianuarie 2017, Vola.ro a vandut cu pana la 50% mai multe city break-uri si bilete de avion decat in a doua cea mai buna luna din an, luna martie. Urmand trendul primelor zile din an, consultantii Vola.ro estimeaza ca si in acest an luna ianuarie isi va pastra titlul de cea mai buna luna din an pentru cumparat vacante. In prima zi din acest an au fost inregistrate cu 25% mai multe rezervari fata de 1 ianuarie 2017.

Pe langa preturile organic mai mici in luna ianuarie, atat la bilete de avion, cat si la cazare, in prima jumatate a lunii ianuarie majoritatea marilor companii aeriene au reduceri consistente la bilete de avion (de pana la 40 – 50%). In plus, anul acesta echipa Vola.ro a gandit si o promotie intitulata IEFTINUARIE care sa aduca in fata turistilor romani cele mai bune preturi la bilete de avion si cele mai bune combinatii de vacante, reducerile totale depasind 50% pentru bilete de avion si 60% pentru city break-uri

Matei Psatta, Marketing Manager Vola.ro

Destinatii ieftine de...
Citeste si: Destinatii ieftine de vacanta: 6 orase pe care sa le vizitezi in 2019

Bilete de avion spre Europa de la 16 euro / zbor dus-intors

Cele mai populare destinatii europene la achizitia biletelor de avion in luna ianuarie 2017 au fost Londra, Roma, Bruxelles, Madrid si Milano. Cel mai ieftin bilet de avion cumparat in ianuarie 2017 a fost un bilet de avion pe ruta Milano – Timisoara (doar dus) care a costat 3 euro.

Cele mai solicitate destinatii exotice in luna ianuarie 2017 au fost Dubai, Bangkok, Hong Kong, Bali si Singapore.

Anul acesta trendul destinatiilor solicitate se pastreaza, iar preturile incep de la 16 euro de persoana, dus-intors (taxe de aeroport incluse), pentru un bilet de avion spre Bruxelles (cu pana la 50% mai ieftin fata de restul anului), de la 17 euro pentru un bilet de avion spre Roma (50% mai ieftin) si de la 20 euro pentru un bilet de avion spre Londra (30% mai ieftin).

Oferte de urmarit:

Christian Tour a vandut...
Citeste si: Christian Tour, vanzari de peste 3 MIL. euro la Targul de Turism
  • Timisoara – Frankfurt de la 16 euro (25% mai mici fata de restul anului)
  • Cluj-Napoca – Stockholm de la 17 euro (30% mai mici fata de restul anului)
  • Oradea – Barcelona de la 20 euro (30% mai mici fata de restul anului)
  • Craiova – Valencia de la 20 euro (30% mai mici fata de restul anului)

Vacante cu bilet de avion si cazare inclusa, de la 109 euro / persoana

In ceea ce priveste pachetele de city-break ce includ biletul de avion si cazarea pentru 2 sau 3 nopti la hoteluri de 3 sau 4 stele, preturile sunt cu pana la 60% mai mici decat in restul anului.

Spre exemplu, un city-break la Roma, cumparat pana pe 31 ianuarie 2018 costa de la 119 euro / persoana (cu pana la 60% mai putin decat in restul anului), la Bruxelles de la 109 euro / persoana (cu pana la 60% mai putin decat in restul anului), Milano de la 119 euro / persoana (60% mai putin decat in restul anului) si Londra de la 129 euro / persoana (50% mai putin decat in restul anului).

Alte pachete solicitate sunt Budapesta de la 129 euro, Atena de la 129 euro, Berlin de la 159 euro, Larnaca de la 149 euro, preturile fiind cu pana la 50% mai mici decat in restul anului.

In 2016, Vola.ro a avut o cifra de afaceri de aproximativ 5,5 milioane de euro si a inregistrat un total al tranzactiilor de peste 50 de milioane de euro.

Paralela 45, vanzari de 1,5...
Citeste si: Paralela 45, vanzari de 1,5 milioane de euro la Targul de Turism

Sursa foto: Vola.ro