Tarom vinde bilete intre 99 si 139 euro din Bucuresti catre Frankfurt, Hamburg, Munchen, Londra, Nisa sau Paris. Oferta este valabila pentru biletele cumparate pana pe 10 august pentru calatorii dus-intors efectuate intre 1 si 31 octombrie 2016.

Calatoriile pot fi incepute si din alte puncte din Romania unde Tarom opereaza zboruri directe catre Bucuresti (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timisoara, Suceava, Iasi) cu plata unei diferente de tarif si taxe de aeroport.

Biletele de avion includ toate taxele, un bagaj de cala de cel mult 23 kg, un bagaj de mana de maximum 10 kg si gustare la bord.

Concurs la Tarom: ce poti castiga daca cumperi bilete de avion online

Totodata, Tarom organizeaza si un concurs pentru biletele din aceasta oferta cumparate online de pe website-ul www.tarom.ro sau varianta mobila m.tarom.ro. Astfel, prin plata cu cardul, pasagerii pot intra in cursa pentru castigarea unor premii constand in 3 vouchere-cadou in valoare de 100 euro fiecare. Voucherele vor putea fi folosite pana la data de 31 martie 2017 pentru plata partiala/ integrala a unui bilet de avion Tarom, pe curse operate de compania Tarom. Voucherele-cadou se acorda in urma tragerii la sorti ce va avea loc in data de 4 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org. Urmariti pagina de Facebook a Companiei pentru rezultatele concursului si pentru alte oferte.

Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. In prezent, operatorul aerian opereaza zboruri peste 40 de rute din Europa si Orientul Mijlociu.

Citeste si:
TAROM anunta noi zboruri directe Bucuresti - Tbilisi
TAROM introduce noi zboruri...

Sursa foto: StudioPortoSabbia / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Reduceri la TAROM. Care sunt destinatiile vizate