Tarom a lansat zboruri pe ruta Bucuresti-Hamburg, preturile incepand de la 95 de euro dus-intors. Acest zboruri vor fi operate de patru ori pe saptamana, potrivit unui comunicat transmis.

Compania de stat Tarom considera ca ruta Bucuresti - Hamburg are un mare potential de trafic, in conditiile in care Hamburg este al doilea oras ca marime din Germania si al treilea mare port din Europa, conform News.ro

”Cursa inaugurala de astazi are un factor de incarcare de 75%, ceea ce este o buna premiza pentru traficul viitor”, a afirmat directorul general Tarom, Gabriel Stoe, citat in comunicat.

Pretul biletelor porneste de la 95 euro, cu toate taxele incluse. La acest pret, pasagerii beneficiaza de transportul gratuit al bagajului de cala in limita maxima de 23 kilograme, pentru un bagaj de la clasa economica, plus un bagaj de mana de cel mult 10 kilograme.

Cursele sunt programate in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica, cate una pe zi.
Compania Tarom, controlata de Ministerul Transporturilor, opereaza peste 50 de destinatii proprii si deservite de parteneri. Flota Tarom cuprinde 23 de avioane Airbus, Boeing si ATR

Sursa foto: 06photo / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Cinci spitale primesc aparatură și echipamente medicale de la Salvați Copiii
Setari Cookie-uri