TAROM a lansat o oferta promotionala pentru biletele de avion cumparate in perioada 8 - 11 ianuarie 2019 si calatorii efectuate intre 15 ianuarie - 28 februarie 2019.

Pretul biletelor este de 99 euro dus-intors si pot fi cumparate pentru rutele Bucuresti si Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tibilisi si intre Timisoara - Stuttgart, Sibiu - Stuttgart, Sibiu - Munchen, a transmis compania TAROM.

Bilete de 119 euro dus-intors pot fi cumparate pentru rute intre Bucuresti si Munchen, Sofia, Belgrad, Chisinau, Valencia, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Hamburg, Praga, Tel-Aviv si intre Iasi si Tel-Aviv. La pretul de 139 euro dus-intors, pot fi cumparate bilete pe rute intre Bucuresti si Amman, Stockholm, Bruxelles, Barcelona, Londra, Nice, Madrid si intre Iasi-Luton.

Oferta este valabila pentru cursele operate TAROM in perioada 15 ianuarie - 28 februarie 2019 (data ultimului retur), este supusa unor termene si conditii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Operatorul aerian national al Romaniei, TAROM, a raportat o crestere a traficului si a veniturilor in cel de-a treilea trimestru din 2018, in conditiile in care compania continua strategia de extindere a flotei si a rutelor pentru a obtine profitabilitate, potrivit Agerpres. In T3, TAROM a transportat cu 21% mai multi pasageri si a obtinut o crestere de 23% a veniturilor comparativ cu perioada similara a anului trecut, a declarat directorul general al operatorului aerian, Werner Wilhelm Wolff, pentru ATW.

In 2017, TAROM a raportat pierderi de 172 milioane de lei (44 milioane de dolari), scrie publicatia mentionata care citeaza presa romaneasca.

TAROM intentioneaza sa inlocuiasca 9 aeronave ATR turbopropulsor si patru aeronave Boeing 737-300s. Flota actuala include patru aeronave Airbus A318, doua ATR 42, sapte ATR 72, patru Boeing 737-300, patru Boeing 737-700 si patru Boeing 737-800.

Sursa foto: Caftor/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri