Lantul hotelier AccorHotels a achizitionat platforma Adoria, lider european in solutii de management pentru catering, o platforma SaaS care permite industriei de catering sa optimizeze managementul aprovizionarii.

Fondata in Franta in 2003, Adoria este utilizata de 2.700 de organizatii (30 de grupuri de catering) si reuneste 300.000 de utilizatori activi si peste 800 de producatori si distribuitori.

"Adoria ofera solutii centralizate pentru gestionarea licitatiilor, achizitiilor, logisticii si productiei. Aceasta suita de module garanteaza ca toti actorii din lantul de catering ofera un serviciu de calitate, de la producator la consumator, si asigura rentabilitatea acestora", potrivit unui comunicat al companiei, citat de Agerpres.

"Aceasta achizitie este in concordanta cu strategia noastra de a achizitiona cei mai inovativi si vizionari jucatori de pe diverse piete, pentru a oferi clientilor si partenerilor nostri o gama din ce in ce mai larga de servicii complementare", a declarat Caroline Tissot, Chief Group Procurement Officer in cadrul AccorHotels.

Citeste si:
M.F.P. emite un comunicat privind modalitatea de aplicare a sanctiunil
Sinteza pricipalelor...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romanii, pe ultimul loc in UE, dupa cheltuielile cu masa in oras
Setari Cookie-uri