Adora Pipera, cel mai nou complex rezidential construit in Pipera, in apropierea Scolii Americane, a inregistrat vanzari de 550.000 euro in prima luna de vanzari de la lansarea proiectului. In total au fost achizitionate 8 apartamente de 2, 3 si 4 camere, cele situate la parter beneficiind de gradina private intre 25 mp si 50 mp.

Adora Pipera este un proiect realizat de Tagor, partenerul operațional in Romania al fondului de investitii englez Patron Capital. Amplasat intr-o zona verde si linistita in apropierea business park-urilor din Pipera, complexul residential este vizat in special de cuplurile tinere care isi desfasoara activitatea profesionala in aceasta zona si care sunt in cautarea unei locuinte proprii, avantajoase ca pret, locatie si facilitati, dar si de cei care isi doresc o investitie profitabila si sigura pe termen lung. Adora Pipera dispune de locuri de parcare, acces securizat, un parc privat de 1.300 mp cu loc de joaca pentru copii si echipamente sportive in aer liber.

„Ne bucuram de succesul inregistrat in doar o luna de la inceperea vanzarilor. Complexul Adora Pipera se diferentiaza prin multiple avantaje oferite, atat in ceea ce priveste preturile, extrem de competitive pentru zona de nord a capitalei, materiale de constructie si finisaje de cea mai buna calitate, multiple facilitati in proximitate precum malluri, supermarketuri, scoli, gradinite si parcuri. Ne asteptam ca ritmul bun de contractare sa se mentinasi in perioada urmatoare” a declarat Andreea Hamza, director de marketing si vanzari in cadrul companiei Tagor.

Pentru clientii sai, Adora Pipera vine cu un concept inovativ pe piata imobiliara din Romania –“extra-room”care presupune valorificarea maxima a spatiului printr-o proiectare inteligenta si o compartimentare care elimina marginile si spatiile moarte, pentru a asigura suprafete utile cu pana la 12-14% mai mari fata de dimensiunile obtinute in mod obisnuit.

In cadrul proiectului, preturile pornesc de la 42.940 euro pentru un studio dublu, 57.000 euro pentru un apartament cu 2 camere si 72.920 euro pentru un apartament cu 3 camere. Preturile nu includ TVA. Prima faza a proiectului a fost finalizata in luna ianuarie 2015 si a constat in constructia unui bloc cu 76 de apartamente si a parcului privat de 1.300 de metri patrati, pentru activitati sportive si de agrement in aer liber.

Tagor este partenerul operational in Romania al Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari. Tagor este un dezvoltator imobilliar de talie internationala, care activeaza pe piata romaneasca din anul 2004. Datorita experientei vaste atat in Romania cat si pe plan international, compania a reusit sa se impuna pe piata dezvoltatorilor imobiliari prin calitatea serviciilor oferite si prin stilul inovator, de a introduce concepte noi. Tagor este present pe piata rezidentiala din Romania cu 4 proiecte marca Adora: Adora Urban Village, Adora Park din Arad, Adora Pipera si Adora Forest din Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri