H Pipera Lake este primul proiect al dezvoltatorului Hagag Development Europe pe piata imobiliara locala si va fi edificat pe o suprafata de teren de 57.000 mp, unde vor fi construiti in total aproximativ 120.000 mp de apartamente, derulandu-se in trei faze de constructie timp de 4 ani. Andreea Hamza spune ca vanzarea proiectului va fi realizata exclusiv de catre o echipa interna de vanzari, iar startul lucrarilor la prima faza, care va insuma 390 de apartamente, este estimat pentru primavara acestui an.

"Autorizatia de constructie pentru prima faza urmeaza sa o obtinem intr-o luna", arata Andreea Hamza, care nu se afla la prima vanzare a unui proiect rezidential de mari dimensiuni. In CV-ul sau regasim, de asemenea, vanzarea proiectelor Rose Garden si FeliCity, dezvoltate de GTC, sau Adora Pipera si Adora Urban Village, ale israelienilor de la Tagor. "Este o provocare vanzarea oricarui proiect rezidential, mai ales daca te ajuta sa evoluezi in cariera de consultant imobiliar", considera managerul.

Apartamentele din primele 5 cladiri, care vor reprezenta prima faza, cu regim de inaltime P+6E+7R, vor avea suprafete cuprinse intre 55 mp si 97 mp construiti si vor fi livrate in a doua jumatate a anului 2019.

Intrebata de ce israelienii de la Hagag Development Europe au ales sa intre "agresiv" abia in 2018 pe piata imobiliara locala, Andree Hamza a declarat ca de fapt "inca din urma cu doi au inceput sa prospecteze piata" si in 2017 au cumparat terenul pe care acum ridica H Pipera Lake. "In 2018 conditiile sunt foarte bune pentru piata imobiliara, iar actionarii au vazut potentialul acesteia. Exista o cerere de locuinte sanatoasa foarte ridicata, iar economia cunoaste o crestere economica foarte buna".