H Pipera Lake este primul proiect al dezvoltatorului Hagag Development Europe pe piata imobiliara locala si va fi edificat pe o suprafata de teren de 57.000 mp, unde vor fi construiti in total aproximativ 120.000 mp de apartamente, derulandu-se in trei faze de constructie timp de 4 ani. Andreea Hamza spune ca vanzarea proiectului va fi realizata exclusiv de catre o echipa interna de vanzari, iar startul lucrarilor la prima faza, care va insuma 390 de apartamente, este estimat pentru primavara acestui an.

"Autorizatia de constructie pentru prima faza urmeaza sa o obtinem intr-o luna", arata Andreea Hamza, care nu se afla la prima vanzare a unui proiect rezidential de mari dimensiuni. In CV-ul sau regasim, de asemenea, vanzarea proiectelor Rose Garden si FeliCity, dezvoltate de GTC, sau Adora Pipera si Adora Urban Village, ale israelienilor de la Tagor. "Este o provocare vanzarea oricarui proiect rezidential, mai ales daca te ajuta sa evoluezi in cariera de consultant imobiliar", considera managerul.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont