Dezvoltatorul imobiliar israelian Hagag Development Europe da startul lucrarilor constructie pentru cel mai amplu proiect rezidential al sau din Romania: H Pipera Lake, din zona Pipera. Din totalul de 390 de apartamente ce urmeaza a fi livrate in prima faza, o pondere de 45% a fost deja vanduta.

Cu o investitie totala estimata la 90 de milioane de euro H Pipera Lake a primit autorizatia de constructie si va fi dezvoltat in trei etape, pe o suprafata totala de teren de 57.000 metri patrati. Prima faza a constructiei va livra 5 cladiri a cate 78 de apartamente de tip studio dublu, 2 si 3 camere si un regim de inaltime P+6E+7R. Unitatile vor avea suprafete construite cuprinse intre 55 mp si 97 mp. Prima etapa a constructiei va fi finalizata la finalul anului 2020.

"Am decis sa investim in Romania deoarece am simtit potentialul enorm al pietii si suntem convinsi ca H Pipera Lake va aduce un plus de valoare zonei de nord a Capitalei. Ne bucuram sa incepem constructia primei faze cu un grad de ocupare de 45%. Acest procentaj este expresia clara a interesului pe care oamenii il manifesta vizavi de proiect, dar si o confirmare a faptului ca piata este, in continuare, dinamica. Romania ramane pentru noi o alegere strategica si planuim sa adaugam noi proprietati in portofoliul local al companiei, dar si sa lansam noi proiecte", a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and board controller al Hagag Group.

BTD Construct a fost desemnat Antreprenor General al proiectului.

Dezvoltat pe malul lacului Pipera, H Pipera Lake va include in total 1.350 de apartamente dispuse in 17 imobile cu un regim de inaltime de S+P+6E+7R, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare, spatii verzi generoase, locuri de joaca, zona de promenada amenajata pe malul lacului, minimarket si farmacie amplasate in incinta ansamblului, dar si gradini proprii pentru apartamentele de la parter.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri