Editia de primavara a targului de apartamente Imobiliarium a luat startul astazi, in incinta parcarii BricoDepot Baneasa, iar cea mai mare parte din oferta rezidentiala este reprezentata de proprietati upper-quarter si de lux, arata organizatorii evenimentului. De asemenea, dezvoltatorii de proiecte medium vin cu oferte de reduceri ce ajung si la 20%, obiecte de mobilier oferite cadou sau locuri de parcare, biciclete gratis pentru proiectele green.

"Din 2020 normele Uniunii Europene impun ca noile dezvoltari imobiliare, inclusive cele de tip rezidential sa fie eficiente energetic si sa produca energie verde, fara sa mai polueze cu acei combustibili fosili. Asa se face ca localitatile din jurul Capitalei, in special cele din zona de nord, au potential tot mai mare din punct de vedere al dezvoltarilor imobiliare de tip green, investitorii au ales sa construiasca in locatii cu multa verdeata, in zone linistite, dar, totusi sa nu fie departe de Bucuresti", arata organizatorii Imobiliarium.

De exemplu, dezvoltatorul Ecovillas construieste un proiect imobiliar de apartamente integral ecofriendly, denumit Loft Green Apartments. Complexul dispune de 154 de apartamente si este localizat in Mogosoaia. Pretul unei garsoniere green porneste de la 43.000 de euro+TVA, iar primul bloc cu 44 de apartamente va fi gata vara aceasta.

Retail jobs

Un alt proiect din zona de nord, Toscana Residence, este afiliat unui club de golf din Romania. Ansamblul e situat in orasul Otopeni, iar pretul unui apartament porneste de la 51.900 euro+TVA si ajunge la 96.100 euro +TVA.

Eden Lake este un nou proiect care va fi lansat la Imobiliarium si este situat in zona Pipera. Pretul unui apartament de doua camere porneste de la 95.000 de euro+TVA si ajunge la 420.000 euro, pentru un apartament de 4 camere.

Segmentul de locuinte ultra-premium, in crestere

Compania de consultanta imobiliara Imoteca va avea un numar de patru proiecte "fine living" in portofoliu la Imobiliarium: Rabat, Herastrau, Kiseleff, Moliere. Proiectele vor fi disponibile in a doua jumatate a anului, pentru vanzare sau pentru inchiriere, in functie de specificul fiecarui proiect. De asemenea, Aviatiei Apartments, dezvoltat Gran Via Real Estate a inceput predarile fazelor 1 si 2.

Citeste si:
Lucian Azoiței: Marjele de profit ale dezvoltatorilor, un mit....
Lucian Azoiței: Marjele de...
Sursa foto: Pla2na / Shutterstock
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri