Dezvoltatorii rezidentiali prezenti la targul Imobiliarium au in ofertele editiei actuale discounturi cuprinse intre 1.000 si 18.000 de euro, potrivit organizatorilor. Astfel, raportat la cele circa 20.000 de imobile din ofertele dezvoltatorilor, media de discount este de aproximativ 1.000 de euro per apartament.

Spre exemplu, Satul Scandinav ofera 5% discount, Stonehemp 10 % discount, la Swisss Lake Residence ofertele pot ajunge pana la 18.000 de euro reducere, iar la Trend Residence pana la 6.000 de euro. Pe de alta parte, in cazul expozantului Prohil discounturile se acorda la un avans minim de 50%, pentru proiectul Deluxe Apartments Mihai Bravu, iar la Arcadia Apartments Domenii se ofera 8% discount pentru apartamentele din Blocurile 2 si 3, pana la sfarsitul acestei luni.

"Ofertele prezentate de expozantii Imobiliarium nu se rezuma la discounturi, ci cuprind o gama variata de beneficii. Printre acestea se numara imobilele dotate dupa ultimele tendinte in materie de facilitati tehnologice, care ofera avantajul unor costuri mai scazute si siguranta mai mare, cele inconjurate de spatii verzi ample, constructiile din materiale „verzi”, prietenoase cu mediul, precum si diverse beneficii, care ajuta la confortul zilnic al proprietarilor", a declarat Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium.

Pe timpul desfasurarii celei de-a treia editii a targului de locuinte Imobiliarium, ce va avea loc intre 11-13 mai 2018, la Baneasa Shopping City, cei interesati de achizitionarea unei locuinte pot beneficia de anumite reduceri, disponibile doar in acest interval.

Spre exemplu, dezvoltatorul Riverside ofera 5.000 de euro reducere clientului care semneaza contractul de rezervare pe perioada evenimentului. Mediacity (Paladin Corbeanca, 30 Sisesti), are o reducere de 3.000 de euro pentru orice casa sau apartament cumparat in perioada evenimentului, iar Arcstil, un discount de 5%. De asemenea, vizitatorii targului vor primi un voucher cadou de la Valetta, in valoare de 1.000 de euro, pentru achizitionarea unui apartament din Valetta Residence, care va putea fi folosit pana la finele lui 2018.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri