Dezvoltatorii au reconfirmat debutul celei de-a doua faze a complexului rezidential la acest nivel de vanzari. A doua faza a proiectului presupune constructia a inca doua blocuri cu 75 de apartamente. Odata terminat proiectul, Adora Urban Village va avea in total 548 de apartamente, realizate in urma unei investitii de aproape 35 de milioane de euro.

Rezervarile in prima faza a proiectului au debutat la finalul lui 2012, iar proiectul a fost finalizat in prima jumatate din 2013. Din prima faza a proiectului au fost vandute peste 40 din cele 75 de apartamente ale complexului au fost deja vandute. Anca Dumitrescu (foto), noul director de vanzari al Adora Urban Village, a declarat ca “vanzarile au crescut puternic in urma adaptarii preturilor la puterea de cumparare, respectiv a introducerii ratelor la dezvoltator pentru acei clienti care nu se incadreaza sau nu doresc accesarea unui credit bancar”.

Adora Urban Village este un proiect rezidential in Sud-Vestul Bucurestiului, care cupride in planul sau 12 blocuri, dintre care au fost construite primele doua cu un total de 75 de apartamente.