Prima faza a proiectului Adora Pipera va fi finalizata in decembrie de catre dezvoltatorul Tagor. Complexul va avea 600 de locuinte si va atrage investitii de 57,6 milioane de euro.

Dezvoltatorul israelian Tagor va finaliza in decembrie prima faza a proiectului Adora Pipera, constand in 76 de apartamente, complex care in total va avea 600 de locuinte si va atrage investitii de 57,6 milioane de euro.

Prima faza a proiectului se apropie de finalizarea constructiei a 76 de apartamente, cu termen de predare decembrie 2014, cu un parc privat de 1.300 de metri patrati pentru activitati sportive si de agrement in aer liber, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului. Compania investeste in Romania in parteneriat cu fondul de investitii Patron Capital, inregistrat in Marea Britanie, cu active de peste doua miliarde de euro. Fondul a strans anul trecut al patrulea vehicul de investitii, cu un capital de 850 de milioane de euro. Pe langa proiectul din Pipera, cei doi investitori au in dezvoltare proiecte in apropiere de Bucuresti (la Bragadiru), la Timisoara si Arad, si mai detin terenuri in Bucuresti.

Pana in prezent compania a finalizat doua blocuri in Adora Urban Village din Bragadiru, care ar urma sa cuprinda 12 blocuri. Mai mult de jumatate din apartamentele din complex (40 din 74) au fost vandute, potrivit datelor comunicate anterior de Tagor. De asemenea, dezvoltatorul aproape a finalizat primul bloc de locuinte din proiectul Adora Park din Arad, totalizand 107 locuinte, investitie de 5,5 milioane de euro.

Dezvoltatorii imobiliari:...
Citeste si: Dezvoltatori: anul 2014 a marcat sfarsitul crizei pietei rezidentiale

Sursa foto: Shutterstock.com/Investitie

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
(P) Adora Pipera a vandut in luna februarie apartamente in valoare de