Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6% pentru orice pachet turistic, o cofetarie din Bucuresti promite un discount de 42% la orice desert comandat, iar o firma de biciclete ofera reduceri daca se comanda „cu executare”.

Agentia de turism NeoTour Brasov ofera o reducere de 3,6% pentru orice pachet turistic contractat vineri, 22 iunie, pana la ora 18. „P.S. Stim ca e mic procentul dar n-a depins de noi :) Speram ca la recurs sa va putem oferi macar 8-10%. Pentru pachetele in Brazilia nu putem oferi doar bilet dus. Trebuie si bilet intors. Nu mai insistati, va rugam", scrie NeoTour pe Facebook.

Bistro Matrioska anunta ca ofera reduceri de 42% la orice desert: „Pentru ca 3 ani si 6 luni inseamna 42 de luni, azi sarbatorim ziua de ieri cu un discount de 42% la orice desert! Singura conditie este ca atunci cand cereti desertul, sa il cereti „cu executare”. Va asteptam cu drag”, transmite Bistro Matrioska.

Cobra E-Bike promite o reducere de 13,6% clientilor: „Ne-am gandit sa facem o reducere la toate modelele noastre de biciclete, dar pentru ca 3.6% era cam putin pentru cat ne bucuram, mai plusam din bucuria noastra pana la 13.6% daca formulati comanda "Cu Executare"”, scrie pe pagina de Facebook.

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive. Pentru fals intelectual, Dragnea a fost achitat, in unanimitate, insa instanta a decis sa contopeasca sentinta de acum cu cea de doi ani din Dosarul Referendumului, urmand ca Dragnea sa execute trei ani si sase luni de inchisoare. Decizia de aceasta data nu a fost luata in unanimitate. Exista o opinie separata de achitare pentru instigare la abuz in serviciu. Instanta a decis ca Dragnea si alti inculpati sa plateasca prejudiciul din acest dosar, noteaza ziare.com

Sursa foto: Facebook Bistro Matrioska

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri