Omul de afaceri Mihai Miron, proprietarul holdingului Ropharma si implicit al societatii Bioef, a investit 3,5 milioane de euro intr-o fabrica de lactate Vitalact, brand romanesc de lapte praf.

Noua fabrica este situata in localitatea Baru, judetul Hunedoara si detine echipamente de ultima generatie, personal specializat si laborator propriu autorizat, unde este controlata calitatea laptelui si a produselor finite. Mai mult decat atat, brandul romanesc Vitalact este sustinut si de propria ferma de vaci si cele 1.500 hectare de terenuri agricole situate in comuna Dostat, jud. Alba.

Investitia de 3,5 milioane de euro de la Baru a ajutat la diversificarea produselor brandului Vitalact ca flux integrat (ferma vegetala – ferma zootehnica – fabrica de produse lactate), corelat cu un bun control al intregului proces, de la furca la furculita.

“Am decis sa investesc in Romania, si nu in alta tara, intrucat aici am reusit sa construiesc de jos, putin cate putin, un brand care la ora actuala se bucura de o popularitate crescuta, in special in randul mamelor si copiilor. Initial, am resimtit putina reticenta cand cei apropiati au aflat ca imi doresc o noua investitie mare in Romania, insa eu consider ca este mereu loc pe piata, daca scoti produse deosebite, iesite din tipar. Ma gandesc la lapte ecologic, la lapte cu proprietati terapeutice. Cam pe aceeasi idee cu laptele praf pentru copii si aici ne gandim sa producem un lapte care sa te faca sa dormi mai usor, altul care sa te linisteasca etc. Ceva la limita intre alimente si suplimente alimentare. Ne dorim ca datorita noii fabrici de la Baru sa reusim sa aprovizionam magazinele din Romania cu produsele Vitalact, astfel incat sa facem o concurenta serioasa produselor straine”, declara omul de afaceri Mihai Miron, proprietarul brandului romanesc Vitalact.

Citeste si:
Solutia pentru taierile ilegale de paduri, ignorata de autoritati
SUMAL, solutia pentru...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Jobul platit cu 6.000 euro, pentru care au candidat o mie de oameni