Compania Liebherr a luat nastere ca o afacere de familie, in anul 1949, iar astazi a devenit unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate, cu un grup de peste 130 de companii, o cifra de afaceri de 9,845 miliarde de euro in 2017 si 43.869 de angajati pe toate continentele. Anul acesta, Liebherr sarbatoreste 10 ani de prezenta pe piata din Romania, prin unicul importator si distribuitor din tara, compania Marelvi.

Calitatea exceptionala a produselor si a design-ului aparatelor Liebherr este confirmata in mod repetat de institute independente. Astfel, produsele Liebherr au obtinut numeroase premii in cadrul unor competitii precum PlusX Award, Red Dot Award, Kitchen Innovation sau Stiftung Warentest.

10 ani de calitate, inovatie si design

Inca de la inceput, evolutia companiei in Romania a fost una ascendenta atat din punct de vedere cantitativ, cat si valoric. In primii 3 ani de activitate in tara noastra, Liebherr a avut o crestere exploziva de peste 200%, iar in anii care au urmat a reusit sa patrunda pe toate canalele de comercializare, pastrand o crestere constanta de aproximativ 25%. Iar acest lucru este surprinzator daca tinem cont de lipsa acuta de recunoastere pe care brandul o avea, la inceput, pe piata autohtona. Insa, datorita calitatii produselor, a designului moder si a inovatiilor, Liebherr a ajuns in topul brandurilor premium din tara.

Urmand aceasta traiectorie, in 2018 evolutia cantitativa a pietei de produse frigorifice a fost in crestere cu 2.5% ca numar de unitati, iar Liebherr a pastrat acest trend in evolutia vanzarilor. Din punct de vedere valoric, cresterea pietei a fost mult mai consistenta, ajungand la aproximativ 10%, iar Liebherr a dublat performanta acesteia datorita mixului de produse vizibil imbunatatit, tehnologiilor de ultima generatie, calitatii superioare, prelucrarii perfecte pana la cele mai mici detalii si a design-ului exclusivist.

Un deceniu de calitate garantata - 10 ani garantie

Liebherr Romania, reprezentata de compania Marelvi, ca o promisiune a continuitatii realizarii unor produse inovatoare, prin folosirea materialelor de calitate exceptionala si a tehnologiilor de productie dintre cele mai moderne si ca o rasplata pentru increderea acordata de clientii din intreaga tara pe parcursul acestui deceniu, ofera 10 ani garantie la 10 produse selectate.

„Inca de la inceput, am stiut ca mai presus de produsele pe care le distribuim, clientii nostri sunt cei mai importanti. Stim ca fara ei si fara increderea lor nu am fi ajuns astazi aici. Acesta este si motivul pentru care aceasta aniversare este dedicata lor, prin intermediul campaniei „Un deceniu de calitate garantata”. Vrem sa ii asiguram ca vom fi aici si peste 10 ani si, speram noi, peste inca multi altii, iar nivelul calitatatii produselor Liebherr va fi unul de prima clasa.” declara Daniela Bizgan, Director General Marelvi.

BioFresh - Tehnologia care pastreaza prospetimea alimentelor

Liebherr a fost primul producator de echipamente frigorifice care a implementat idei inovatoare, idei care au devenit caracteristici standard la produsele frigorifice din ziua de astazi.

De exemplu tehnologia BioFresh, care ofera legumelor si fructelor climatul perfect pentru o prospetime indelungata. Aceasta tehnologie mentine alimentele la o temperatura putin peste 0°C, la umiditatea ideala, pastrand astfel alimentele proaspete pentru o perioada mult mai indelungata decat in frigiderele obisnuite, conservand vitaminele si mineralele, gustul delicat si aspectul atractiv. De asemenea, BioFresh reduce procentul de deshidratare al fructelor si legumelor cu aproximativ 70% fata de depozitarea intr-o combina frigorifica obisnuita, iar procentul de vitamine este semnificativ imbunatatit comparativ cu un aparat frigorific standard

Asadar, mai mult decat un aparat cool de refrigerare a alimentelor, combinele frigorifice Liebherr contribuie atat la stoparea risipei alimentare, o problema globala cu care ne confruntam, cat si la reducerea frecventei vizitelor la supermarket pentru aprovizionare cu alimente proaspete.

Fii cel mai cool castigator!

Liebherr isi rasplateste fanii cu un super premiu - o combina frigorifica cu BioFresh si 10 ani garantie! Pe pagina dedicata concursului, https://10ani.liebherr-electrocasnice.ro/, participantii trebuie sa demonstreze ca sunt fini cunoscatori ai tehnologiei BioFresh pentru a intra in cursa pentru castigarea marelui premiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri