bigstep, retea specializata in incaltaminte pentru copii din Romania, deschide al cincilea magazin in Baneasa Shopping City. Lansarea, prima din procesul de rebranding al companiei, a presupus o investitie de 80.000 de euro, care include asigurarea stocurilor cu peste 450 de modele.

Lansat in Cluj-Napoca, in 2011, bigstep aduce pe piata din Romania incaltaminte pentru copii, adaptata fiecarei etape de dezvoltare a copilului si a adolescentului, fiind unic distribuitor pentru branduri de renume international.

In 2017, bigstep a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 1 milion de euro, iar estimarile pentru anul 2018 se apropie de 1,2 milioane de euro.

Trei noi magazine bigstep pana la finalul anului

La sapte ani de la deschiderea primului magazin, bigstep trece printr-un proces de rebranding si anunta noi investitii in 2018 si 2019. Magazinul din Baneasa Shopping City va fi urmat pana la finalul anului 2019 de alte trei deschideri – una in Timisoara, Iasi si alta intr-o locatie de tip outlet. In paralel cu investitiile pe plan local, in urmatorii doi ani, compania urmareste extinderea pe piata internationala.

„Deschiderea bigstep in 2011 a venit ca raspuns la o nevoie inca neacoperita pe piata din Romania, de aceea probabil cel mai important aspect in dezvoltarea business-ului a fost alegerea producatorilor cu care lucram, pentru multi dintre ei fiind unici distribuitori pe piata locala. Ritmul de crestere inregistrat in ultimii ani, precum si know-how-ul, stabilitatea si autoritatea dobandite in cei sapte ani de experienta pe piata din Romania au fost principalele argumente ale investitiilor planificate pentru urmatorii doi ani”, a declarat Petrisor Vaida, fondator bigstep.

Citeste si:
JYSK inaugureaza un nou magazin in Romania
JYSK inaugureaza un nou...

In prezent, bigstep are cinci magazine in Romania (trei magazine in Bucuresti: AFI Palace Cotroceni, ParkLake si Baneasa Shopping City, in VIVO! Cluj-Napoca si unul in Constanta, in City Park Mall), fiind unic importator pentru marci precum: Pablosky, Biomecanics, Ricosta, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada sau Igor. In portofoliul brandurilor comercializate de bigstep® se afla si Geox, UGG, Converse, Crocs, Skechers, Robees si Cienta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Clujana iese din insolventa dupa doi ani de la deschiderea procedurii
Setari Cookie-uri