Incepand din 8 octombrie, Bebe Tei, magazinul pentru copii si parinti, si Farmacia Tei pot fi gasite si in Vivo Constanta.

Totodata, pe site-ul Farmaciei Tei gasim si un anunt prin care compania isi informeaza clientii ca unitatea din Bulevardul Lacul Tei, nr. 31-33, se va muta in Bulevardul Barbu Vacarescu, nr. 154-158. Aceasta a fost printre primele unitati de succes ale companiei.

In schimb, in aceasta zona ramane farmacia de pe Bulevardul Lacul Tei, nr. 56. Alte farmacii se gasesc in Plaza Romania (Bucuresti), pe Bulevardul Camil Ressu, nr. 7 si, mai nou, in Vivo! Constanta.

Portofoliul Farmaciei Tei contine peste 35.000 de produse, iar magazinul Bebe Tei a ajuns sa aiba peste 25.000 de produse. Din numarul total de produse oferite de farmacie, in jur de 35% sunt achizitionate din Romania, anunta compania anul trecut.

Ritmico deschide o noua...
Citeste si: Ritmico deschide in Constanta cea de-a patra unitate din retea

Farmacia Tei a incheiat anul 2017 cu cifra de afaceri de 309 milioane lei, aproape dublu fata de 2016, iar magazinul Bebe Tei a inregistrat venituri de 155 milioane lei. Estimam ca cifra de afaceri a companiei va continua sa creasca semnificativ datorita extinderii in tara.