Dragos Constantinescu se alatura companiei Ursus Breweries, venind de la British American Tobacco, unde si-a inceput cariera acum 16 ani, ocupand diverse functii, toate pe plan international. Si-a inceput cariera la divizia de export BAT din Amsterdam, parcurgand succesiv roluri cu responsabilitate crescuta in domeniul financiar, precum si functii de conducere la nivel national si regional in Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia si Polonia. Pana de curand a supervizat zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si tarile baltice, acoperind diviziile Commercial si Electronic Cigarettes din aceste piete.

„Suntem incantati sa anuntam numirea lui Dragos Constantinescu in functia de Presedinte al Ursus Breweries. Dragos Constantinescu are o experienta foarte buna si este apreciat pentru functiile de executiv detinute pana acum. Sunt increzator ca experienta sa in ceea ce priveste constituirea de echipe puternice la nivel international si abilitatea de a obtine rezultate durabile in contexte schimbatoare si complexe, vor contribui la dezvoltarea marcilor noastre in Romania", a declarat Paolo Lanzarotti, CEO Asahi Breweries Europe Group.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont