Dragos Constantinescu a fost numit presedinte al Ursus Breweries

Dragos Constantinescu a fost numit presedinte al Ursus Breweries, pozitie pe care o va ocupa incepand cu 2019, in timp ce Igor Tikhonov a preluat rolul de presedinte al Kompania Piwowarska, divizia Asahi Breweries Europe Group din Polonia.

Dragos Constantinescu se alatura companiei Ursus Breweries, venind de la British American Tobacco, unde si-a inceput cariera acum 16 ani, ocupand diverse functii, toate pe plan international. Si-a inceput cariera la divizia de export BAT din Amsterdam, parcurgand succesiv roluri cu responsabilitate crescuta in domeniul financiar, precum si functii de conducere la nivel national si regional in Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia si Polonia. Pana de curand a supervizat zona de nord a Europei Centrale: Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria si tarile baltice, acoperind diviziile Commercial si Electronic Cigarettes din aceste piete.

„Suntem incantati sa anuntam numirea lui Dragos Constantinescu in functia de Presedinte al Ursus Breweries. Dragos Constantinescu are o experienta foarte buna si este apreciat pentru functiile de executiv detinute pana acum. Sunt increzator ca experienta sa in ceea ce priveste constituirea de echipe puternice la nivel international si abilitatea de a obtine rezultate durabile in contexte schimbatoare si complexe, vor contribui la dezvoltarea marcilor noastre in Romania", a declarat Paolo Lanzarotti, CEO Asahi Breweries Europe Group.

Ursus Breweries este divizia din Romania a Asahi Breweries Europe Group. Grupul a fost infiintat in Aprilie 2017, in urma achizitionarii fostelor operatiuni de afaceri ale SABMiller din Europa Centrala de catre al Asahi Group Holdings, cu sediul in Japonia.

Ursus Breweries este cel mai mare producator de bere din Romania. Marcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Meantime, Asahi Super Dry si St. Stefanus, alaturi de marca de cidru Kingswood.

Asahi Group Holdings este o afacere globala, cu operatiuni in peste 100 de tari din intreaga lume, in domenii precum productia de bere, a bauturilor alcoolice, a bauturilor racoritoare si a produselor alimentare. In industria berii, Asahi detine un portofoliu diversificat, care include marcile simbol Asahi Super Dry, Peroni Nastro Azzurro si Grolsch. In 31 martie 2017, Asahi Group Holdings Ltd. a finalizat achizitia fostelor operatiuni de afaceri si marci detinute de SABMiller in Europa Centrala si de Est - care include afacerile din Republica Ceha, Republica Slovaca, Polonia, Ungaria si Romania si alte active conexe, inclusiv operatiunile de export din Europa si Coreea de Sud. Incepand cu data de 1 aprilie 2017, noua companie functioneaza sub numele de Asahi Breweries Europe Group (ABEG).

Citeste si:
Cum arata cele mai noi locuri de picnic din Brasov
Lacul Noua si Pietrele lui...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri