Fashion House Outlet Centre, prezent pe piata romaneasca de zece ani, a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 17,7% in trimestru trei si si-a completa mixul de chiriasi cu trei noi retaileri: Hummel, Pull Love si AC & Co.

Modelul de retail de outlet creste accelerat, fapt sustinut de numarul tot mai mare de clienti si de cresterea sumei medii cheltuite in Fashion House Outlet Centre. Cele 64 de magazine prezente in cadrul outletului au determinat o crestere a bonului mediu per cumparator de 8,8%. Acest fapt a condus, la randul sau, la o crestere a ratei de conversie de 7,9%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Cu o suprafata totala inchiriabila de 15.500 mp, Fashion House Outlet Centre Bucuresti a deschis sezonul de toamna cu o selectie generoasa de oferte pentru entuziastii sportului, completata de noul magazin Hummel de 320 de mp ce si-a deschis portile in aceasta toamna, in septembrie.

Pentru clientii aflati in cautarea unei tinute formale, AC & CO a deschis primul sau magazin de tip outlet din Romania, oferind 175 de mp. Pull Love este locul perfect pentru cumparaturi pentru sezonul rece. Selectia de cardigane si pulovere desfasurata pe 37 de mp sta la dispozitia cumparatorilor ce doresc sa isi completeze garderoba de iarna.

Oferta dinamica, alaturi de preocuparea constanta de a extinde si imbunatati mix-ul de retail au condus la o crestere de 17,4% a numarului de tranzactii.

Fashion House Outlet Centre Bucuresti gazduieste un portofoliu impresionant de branduri renumite atat la nivel international, precum si la nivel local. Printre acestea se numara exemple precum: Adidas, Desigual, Lacoste & Gant, Jolidon, Mango, Otter, Il Passo, Puma, Stefanel, Steilmann, TED’s Coffee, Tina R, Under Armour, US Polo si multe altele. Acestea completeaza oferta unica pusa la dispozitie clientilor West Park – unul dintre cele mai populare parcuri de retail din Bucuresti, datorita ofertei cuprinzatoare pentru intregul camin.

Fashion House Outlet Centre Bucuresti, aflat in cadrul West Park Retail este localizat intr-o zona care se bucura de o crestere accelerata, in partea de Vest a Bucurestiului. Zona metropolitana din judetul Ilfov, aflata in continua expansiune, inregistreaza cea mai mare dezvoltare rezidentiala, transformand West Park Retail intr-o locatie pozitionata strategic, ce beneficiaza de vizibilitate si acces facil. Clientii din Bucuresti care doresc sa ajunga la West Park Retail au la dispozitie Bulevardul Iuliu Maniu, iar clientii din zona metropolitana pot accesa Wst Park Retail folosind autostrada A1. Pozitia cheie ocupata de West Park Retail este unul dintre ingredientele care au condus la un deceniu de dezvoltare de success.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri