Posta Romana scapa de imprimantele vechi, dupa ce a achizitionat 2.000 de imprimante laser

Compania Nationala Posta Romana a achizitionat 2.000 de imprimante laser si consumabile aferente pentru o perioada de sase luni, urmand, ca pana la sfarsitul lunii ianuarie 2019, sa inlocuiasca imprimantele vechi, matriceala, potrivit unui comunicat publicat miercuri.

Primele 1.000 de imprimante vor fi instalate, pana la sfarsitul acestui an, cu prioritate in oficiile postale unde exista contracte cu autoritatile publice locale pentru incasarea taxelor si impozitelor.

Pana la finalul acestui an, Posta Romana va avea un numar de 1.000 de oficii informatizate, dotate cu tehnica de calcul noua, POS-uri si case marcat fiscale, ceea ce face parte din planul de masuri pentru reducerea la jumatate a timpilor de asteptare, la ghiseu, pentru clienti.

Posta Romana a lansat, din 12 noiembrie, serviciul "Retur 30", care ofera clientilor posibilitatea de a returna produsele comandate de pe site-urile eMag si FashionDays.

De la 1 noiembrie 2018, 13.261 de angajati din Posta Romana primesc salarii marite cu 15%, cea mai mare corectie salariala din ultimii 10 ani, a anuntat ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Bogdan Cojocaru.

Citeste si:
Poşta Română deschide o nouă rută poştală rutieră: Bucureşti - Milano
Poşta Română deschide o nouă...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Sursa foto: Facebook Compania Nationala Posta Romana

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri