Fashion&Friends Company, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din sud-estul Europei, a adus pe piata romaneasca brandul britanic Superdry. Prezent in sistem de franciza, Superdry a deschis primul magazin din Romania, in centrul comercial AFI Cotroceni.

Infiintata intial in Serbia, Fashion&Friends Company este prezenta astazi in Croatia, Muntenegru, Serbia, Macedonia. Compania este reprezentanta unor branduri celebre, cum sunt Superdry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, Liu Jo, Timberland and Desigual.

“Intrarea pe piata din Romania este un pas mare si important pentru Fashion&Friends Compania. De aproape 30 de ani suntem lideri in industria fashion din Serbia, Muntenegru, Croatia si Macedonia, fiind ambasadorii unora dintre cele mai faimoase si populare branduri din lume. Unul dintre acestea este Superdry, brandul britanic care ofera un twist de colectii urbane, cool si neobisnuite oamenilor care pun pret pe calitate si autenticitate. Planul nostru este sa deschidem magazine Superdry in toata Romania, iar brandul sa devina preferatul celor care adopta stilul urban.“, a declarat Jasenka Stekic, Director de Marketing si Dezvoltare la Fashion&Friends Company.

Noul magazin din AFI Cotroceni reprezinta primul pas dintr-un plan mai amplu de dezvoltare in tara noastra. Clientii gasesc aici haine, accesorii si incaltaminte din cele mai recente colectii.

Infiintat in Marea Britanie, Superdry este prezent acum in peste 50 de tari, unde sunt deschise peste 500 de magazine. Superdry este recunoscut ca brandul ce imbina perfect stilul vintage cu cel american si elemente de grafica japoneza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri