Timisorenii mai au putin de asteptat pana la momentul cand vor avea in orasul lor primul proiect mixt. Aici, Iulius Mall, liderul ofertei de shopping din regiune, este integrat in ansamblul multifunctional Openville, care le va oferi locuitorilor si turistilor o destinatie unica si cosmopolita de lifestyle si business. Proiectul, dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, va fi realizat in doua faze, iar prima se afla in plin proces de constructie.

Openville Timisoara va fi cel mai mare centru de afaceri, cumparaturi si divertisment din vestul Romaniei. La finalul celor doua etape, va include sapte cladiri office clasa A, cu o suprafata de 130.000 mp, 450 de magazine, un parc de peste 55.000 mp, noi concepte de dining, centre de evenimente, cea mai inalta cladire de birouri din Romania, o gradinita si o scoala primara in limba engleza, precum si 4.070 de locuri de parcare.

Centru de evenimente, mai multe branduri si cinema VIP

Proiectul Openville va completa perfect centrul Timisoarei si va oferi experiente multiple: de la cafenele si restaurante cu decor si meniu tematic, unde poti petrece o seara relaxanta dupa orele de la birou, sali pentru evenimente private, toate brandurile pe care ti le poti dori, pana la parcul din inima ansamblului, ideal pentru recreere, indiferent de sezon. Peste 47.000 mp de spatii comerciale vor fi creati suplimentar in prima etapa, intr-o extensie a Iulius Mall si la parterul cladirilor de birouri din ansamblu.

Iulius Mall va beneficia de o transformare spectaculoasa, in urma careia vor fi introduse noi magazine, servicii si facilitati, iar suprafata totala inchiriabila va ajunge la 118.000 mp. Oferta de shopping va fi completata de branduri internationale in premiera in Timisoara, precum Zara si Oysho, dar si de magazine mai generoase ca spatiu ale unor mari retarileri prezenti deja in mall.

Vizionarea unui film se va transforma intr-o experienta aparte, datorita cinematografului Cinema City, care se va extinde pana la 12 sali si va implementa, pentru prima oara in afara Bucurestiului, conceptul de cinema VIP: cina si film, in sistem ultra all inclusive.

Tot in extensia Iulius Mall vor fi amenajate trei sali pentru evenimente private si conferinte, modern dotate si elegant decorate. Tot aici, va fi deschisa prima gradinita si scoala primara din Timisoara in sistem britanic, cu predare exclusiv in engleza.

Destinatii de loisir care vor aduce impreuna comunitatea locala

Openville este prima dezvoltare din vestul tarii care combina un parc cu un mall si cladiri de birouri. Componenta de peisagistica integrata este si cea mai asteptata si spectaculoasa amenajare din proiect, element central care va conecta toate celelalte functiuni. Acesta va fi realizat peste parcarea subterana din ansamblu, la care se lucreaza in prezent, si va include numeroase elemente menite sa atraga si sa relaxeze: 1.400 de arbori maturi, din specii variate, gazon special, pe care vizitatorii se pot aseza ca in marile parcuri ale lumii, piatete pentru targuri si evenimente in aer liber, alei de promenada, un carusel pentru copii, patinoar si un lac.

Pozitionate fie interiorul mall-ului, dar cu acces si terase spre zona verde, ori la parterul cladirilor de birouri si cu panorama spre parc, cafenelele si restaurantele din Openville vor reprezenta unul dintre punctele foarte ale proiectului, cu precadere datorita conceptelor originale. Acestea se vor evidentia prin amenajarea tematica, design-ul interior memorabil si meniurile aparte. Manufaktura, Tucano Coffee, C HOUSE CAFE MILANO sau TED’S COFFEE sunt doar o parte dintre brandurile de food&beverage care se vor regasi in Openville, unele dintre acestea operate de antreprenori din Timisoara.

Openville va reprezenta principala atractie de business, shopping si petrecere a timpului liber din vestul Romaniei. Prima faza de dezvoltare va include: 47.000 mp de retail, 50.000 mp de spatii office in operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) si alti 52.000 mp in constructie (UBC 0), parcul, un pasaj subteran destinat traficului auto si 4.070 de locuri de parcare.

Investitia in proiect este estimata la peste 220 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri