Povestea Premium Fruct, producatorul sucurilor naturale Profructta, a inceput in 2010 cand sotii Sotii Criana si Marius Macarescu se aflau intr-o vacanta in Franta. Au investit 600.000 de euro intr-o fabrica in Campulung Muscel unde pot produce zilnic 2.000 de litri de suc.

Noile produsele Profructta vor fi disponibile in magazinele partenere, varianta de ambalare fiind la sticla din sticla, la volumul de 0,25 litri. In afara partenerilor clasici Profructta, sortimentele din fructe de padure sunt destinate oricarui tip de retailer sau actor in piata HoReCa, magazinelor, farmaciilor, plafarelor. Sortimentele sunt disponibile si in shopul online Profructta.

Reteta mixului din fructe de padure a fost creat cu ajutorul centrului de Bioanaliza al INCD Stiinte Biologice Bucuresti, pentru a combina procentul din fiecare fruct, in asa masura incat rezultatul final sa fie cat mai benefic pentru organism si sa contina vitamine multe si calorii putine.

Fructele de padure din sucurile ECO Profructta sunt crescute 100% organic in padurile salbatice din zona Campulung-Muscel, sunt culese manual si atent selectionate.

Afacerile Alka, crestere...
Citeste si: Alka: Suntem ambasadori mai buni decat politicienii romani

Gratie lipsei oricarui tip de interventie ce ar putea modifica atat consistenta, cat si compozitia, fructele din sucurile Profructta sunt 100% organice, dand posibilitatea crearii sucului din fructe ecologice Profructta, 100% natural, fara adaos de apa, zahar sau alti indulcitori, presat la rece.