Secom isi extinde portofoliul cu brandul de ceaiuri The Republic of Tea

Secom, unul dintre lideri de pe piata de solutii de medicina integrativa, a introdus in portofoliu marca americana de ceaiuri premium The Republic of Tea, cunoscuta pentru selectia variata de arome si pentru efectele benefice pe care ceaiurile le pot avea pentru sanatate.

Portofoliul Secom include 24 de sortimente de ceai The Republic of Tea: 17 tipuri din plante, 4 tipuri de ceai verde, 2 sortimente de ceai negru si 1 sortiment de ceai alb, din care 9 variante sunt organice. Acestea vor fi comercializate exclusiv in magazinele Secom si pe magazinul online www.secom.ro.

Ceaiurile sunt ambalate in cutii cilindrice din otel care se inchid etans si sunt unele dintre cele mai reciclate ambalaje la nivel mondial. Totodata, produsele The Republic of Tea sunt certificate BPA Free, care reprezinta garantia faptului ca ambalajul respectiv nu contine BPA (Bisfenol A), substanta chimica ce imita activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, si care poate declansa aparitia anumitor afectiuni.

“In prezent, oferim consumatorilor nostri peste 40 de sortimente de ceai premium din gamele TEALIA si The Republic of Tea, care speram nu doar sa ii ajute sa treaca mai usor peste sezonul rece dar si, de ce nu, sa transforme consumul de ceai dintr-un obicei sezonier intr-unul recurent“, a precizat Lucia Costea, managing partener Secom.

Secom este compania romaneasca care promoveaza frumusetea prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate, frumusete, respectiv suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale.

Citeste si:
Manager Resurse Umane: Majoritatea potențialilor angajați caută...
Manager de Resurse Umane: Cei...

In prezent, portofoliul Secom include peste 400 de produse naturale premium din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si produse cosmetice naturale de ultima generatie. Produsele Secom sunt disponibile in peste 8.000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, pe www.secom.ro si in cele 14 magazine Secom din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri