Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, anunta o crestere de 15% a cifrei de afaceri la finalul lui 2018 fata de 2017, in contextul extinderii portofoliului si a partneriatelor cu marile retele de distributie la nivel national. Asadar, Vascar raporteaza o cifra de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro la finalul lui 2018.

In volum, cea mai mare crestere procentuala este inregistrata de segmentul de carne fresh, +44%, crestere sustinuta de extinderea gamelor din categorie. Categoria conserve a marcat o crestere in volum de 19,5%, in timp ce categoria mezeluri a crescut in volum cu 10%.

“Ne bucuram ca de la an la an reusim sa mentinem un ritm de crestere constant, sanatos. In 2019 ne propunem sa continuam extinderea distributiei la nivel national, astfel incat orice roman sa poata alege oricand un produs din carne de calitate, gustos si sanatos de la Moldova in Bucate. Intotdeauna am pus pret pe calitate si transparenta in relatia cu consumatorii, o filosofie de business care ne-a ajutat sa crestem. Ne dorim ca tot mai multi clienti sa aiba acces la produsele nostre, pentru ca, o data ce le-au testat sigur vor reveni si alta data”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 18 magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marca proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl.

Antreprenorul Catalin Chis,...
Citeste si: Catalin Chis, rulaj de 12 mil. euro din Grafitti PR, APS, Noah Watches


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Producatorul roman de conserve Vascar deschide un nou magazin in Iasi