Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 21% in primele sase luni ale anului fata de perioada similara a anului trecut.

In 2017, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro.

In plus, producatorul a lansat platforma Alege Natural, Fara E-uri, care cuprinde o gama de produse cu ingrediente 100% naturale - fara E-uri, aditivi, conservanti sau coloranti, obtinute din carne si condimente naturale. Sub aceasta umbrela se regasesc produsele rumenite Moldova in Bucate, specialitatile de rata Moldova in Bucate, produsele Moldova in Bucate din gama Horia Virlan, gama de carne fresh 100% romaneasca si gama de mancaruri si ciorbe la conserva Moldova in bucate.

“Intreg portofoliul nostru de produse trece printr-un proces complex de eliminare a E-urilor, insa acest lucru va fi posibil treptat, cu pasi marunti, pentru ca trebuie sa oferim consumatorilor produse bune si care sa respecte termenul de valabilite necesar pentru siguranta alimentara” spune Vlad Ciuburciu, director general Vascar.

Vascar este singurul producator din Romania care a creat o linie de produse rumenite. Din 1,3 kilograme de carne se obtine 1 kilogram de carne rumenita in fum din lemn de fag.

Citeste si:
Vascar investește 1 milion de euro în noi tehnologii și infrastructură
Producătorul de carne Vascar...

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 18 magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marca proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri