Vascar, unul dintre principalii producători de produse din carne și conserve din România, anunță lansarea unei linii noi de semipreparate „Moldova în Bucate”, în urma unei investiții de 1 milion de euro, în tehnologii noi și infrastructură.

„Știm cât de important este timpul pentru fiecare din noi și am căutat să oferim o gama de semipreparate care să necesite un timp redus de pregătire. Sunt produse de calitate superioară, unice pe piața din România, în care credem și pentru care am investit sume importante în retehnologizarea fabricii din Vaslui și în infrastructură”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Produsele nou lansate din gama „Moldova în Bucate” sunt disponibile în rețeaua de hypermarketuri Carrefour din toată țara, iar gama completă se găsește în magazinele Vascar, din regiunea Moldovei.

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro, în creștere cu 23% comparativ cu anul precedent.

Recent, compania și-a listat o parte din produsele pe care le produce în cadrul băcăniei online eMAG. Vânzările de conserve și mezeluri ale business-ului condus de Vlad Ciuburciu au crescut cu 300% de la începutul pandemiei față de perioada similară a anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri