Vasluienii de la Vascar si-au majorat afacerile cu 14% in prima jumatate a anului

Vascar, unul dintre principalii producatori locali de preparate din carne, anunta o crestere de 14% a cifrei de afaceri in primele 6 luni, fata de acceasi perioada a anului trecut.

Cea mai importanta evolutie este inregistrata de segmentul preparatelor din carne, unde vanzarile au crescut cu 24% in primele 6 luni din 2016, fata de primul semestru al anului trecut. Aceeasi categorie a marcat o crestere in volum de 26%.

”Cele mai cautate produse sunt specialitatile taranesti - sunca Praga, crenwurstii din piept de pui, salamurile si carnatii premium, preparate dupa retete din bucataria traditionala moldoveneasca”, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

Vascar a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 61,2 milioane lei. Compania proceseaza si comercializeaza preparate din carne, pateuri, conserve din carne si mancaruri la cutie sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Producatorul are peste 300 de angajati, care lucreaza in fabrica de procesare si in cele 20 de magazine proprii in regiunea Moldovei. Mai mult, Vascar produce marca proprie pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl. Compania Vascar a fost infiintata in 1984, la Vaslui.

Citeste si:
Vascar investește 1 milion de euro în noi tehnologii și infrastructură
Producătorul de carne Vascar...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri