Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea a doua magazine in Calafat (judetul Dolj) si Carei (judetul Satu Mare) pe data de 21 februarie.

Fiecare magazin are o suprafata de vanzare de peste 1.300 mp, unitatea din Calafat dispunand de aproximativ 130 de locuri de parcare, iar cea din Carei de 120.

Orarul de functionare pentru magazinul din Carei va fi de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, iar duminica intre 08:00 si 20:00, iar pentru unitatea din Calafat, de luni pana sambata, intre 8:00 si 21:00, iar duminica intre 8:00 si 19:00.

Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile comercializate in retea fiind produse in Romania.

Odata cu inaugurarea fiecarei unitati, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Retail jobs

Procesul de executie a noilor magazine se afla in linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, in continuarea demersurilor de dezvoltare durabila asumate de companie, Lidl adopta o serie de solutii si tehnologii moderne, care asigura standardele inalte de eficienta energetica. De exemplu, atat in magazinul din Calafat, cat si in cel din Carei, sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

Citeste si:
Nereguli grave găsite de ANPC la cunoscutul restaurant Perla din...
Mâncare expirată și gândaci...

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 5.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine si 4 centre logistice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F