In urma integrarii A&D Pharma in Dr. Max Group, Robert Popescu, CEO-ul A&D Pharma, va pleca din companie cu efect imediat. Pana la momentul in care un nou CEO va fi numit, Leonardo Ferrandino – presedinte si CEO Dr.Max va conduce cu titlul de interimar compania, anunta compania printr-un comunicat de presa.

Timp de 10 ani, Robert Popescu a asigurat conducerea A&D Pharma, unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care reuneste lanturile de farmacii Sensiblu si Punkt, distribuitorul de medicamente Mediplus si A&D Pharma Marketing&Sales.

„Ii multumim lui Robert Popescu pentru dedicarea si determinarea cu care a condus Grupul A&D Pharma. Dr.Max isi ia angajamentul ca prin intermediul unui plan ambitios de investitie ce are in vedere angajatii, farmaciile, tehnologia si lantul de aprovizionare sa continue dezvoltarea Grupului A&D Pharma’’, a declarat Leonardo Ferrandino, presedinte si CEO Dr. Max Group.

Dr. Max a intrat pe piata romaneasca in urma cu doi ani si astazi isi desfasoara activitatea in 8 tari din Europa (Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Romania, Italia, Serbia, Ungaria si Bulgaria) cu peste 2.100 farmacii, venituri de 2.7 miliarde euro si peste 15.500 angajati.

“Lucrurile au decurs bine in companie dupa preluarea de catre Dr. Max. Tot managementul care a fost inainte de momentul preluarii a ramas acelasi, cu o singura exceptie - CFO-ul. De asemenea, avem o noua pozitie de director de retail, care a venit din cadrul companiei Arta, detinuta la fel de Dr. Max. Acum, ne concentram pe o dezvoltare mai accentuata a companiei, pentru ca avem mai multe resurse financiare in spate. Ne vom dezvolta mai mult partea de retail, numarul de locatii si, bineinteles, pozitionarea pe piata”, spunea Robert Popescu, intr-un interviu acordat wall-street.ro la sfarsitul anului 2018.

Cu o experienta de aproximativ 25 de ani pe piata locala, A&D Pharma, parte din Dr.Max Group, este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care ofera servicii integrate de import, distributie si retail pentru produse farmaceutice.

A&D Pharma opereaza in prezent trei linii de business:

Mediplus – unul dintre liderii de piata in domeniul distributiei de produse farmaceutice;

Sensiblu si Punkt cele mai importante lanturi nationale de farmacii;

A&D Pharma Marketing&Sales ofera servicii cu valoare adaugata producatorilor internationali de medicamente, in zona Europei Centrale si de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri