Kaufland Romania, unul dintre cei mai mari angajatori privati de pe piata romaneasca, a decis majorarea venitului minim pentru lucratorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut si actualizeaza pachetul de beneficii pentru angajati.

Noul venit minim porneste de la suma de 3.300 lei brut, incluzand tichetele de masa si sporurile salariale, si va intra in vigoare incepand cu luna martie a acestui an.

Tot la 1 martie 2019 va intra in vigoare si noul contract colectiv de munca, cu o crestere de pana la 20% pentru ajutoarele in bani prin care compania le este alaturi angajatilor sai in diverse evenimente din vietile personale. Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-nascuti ai angajatilor Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igiena necesare unui bebelus, din gama Bevola, marca proprie Kaufland.

1000 de lei pentru recomandari

Incepand din primavara, printre politicile companiei, va fi adoptat si programul de recomandari, care ii recompenseaza cu suma de 1.000 lei brut, in anumite conditii, pe angajatii care recomanda in companie candidati potriviti pentru posturile disponibile.

„Decizia Kaufland Romania de a mari pachetul salarial si de beneficii de care se bucura angajatii nostri consolideaza angajamentul de a crea un mediu de lucru corect, orientat catre dezvoltare profesionala si individuala. Vrem sa le oferim angajatilor nostri pachete salariale si beneficii competitive, de aceea urmarim permanent sa le adaptam in functie de nevoile reale ale celor din echipa”, a declarat Marco Hösl, Director General Kaufland Romania.

Retail jobs

Modificarea salariala este amplificata de masurile luate anul trecut pentru bunastarea angajatilor companiei. Printre beneficiile suplimentare pe care le au acestia se numara o suita de programe si avantaje care intretin o buna sanatate fizica si emotionala, precum asigurarea voluntara de sanatate, cursurile de meditatie si yoga sau concediul sabatic.

Zile libere pentru voluntariat

In plus, fiecare angajat are dreptul la 2 zile libere platite pe an in care se poate dedica voluntariatului – precum actiuni de ecologizare in parteneriat cu Let's Do It, Romania!, construirea de case pentru familii cu venituri reduse prin proiectul Big Build sau actiuni de impadurire.

Compania continua sa ofere pentru echipa sa sesiuni de terapie antifumat si anul acesta, iar incepand din primavara va organiza si cursuri de nutritie. Tot in luna martie, Kaufland Romania va organiza o campanie nationala de consult oftalmologic gratuit, accesibil tututor angajatilor companiei. Pentru a le furniza angajatilor sai servicii de calitate in pachetul de beneficii oferite, Kaufland Romania alege sa continue si anul acesta colaborarile cu parteneri de renume precum Bookster, 7card si Pegas.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 121 de magazine in Romania.

Citeste si:
Turcan: Majorarea salariului minim va fi consistentă și pe partea...
Raluca Turcan: Majorarea...

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri