Mastercard anunta lansarea initiativei “O sansa la viata. #IncepeCevaDeNepretuit. Contribuie cu Mastercard la #NoiFacemUnSpital, care consta intr-un parteneriat pe termen lung cu Asociatia Daruieste Viata. Astfel, Mastercard doneaza 1 milion de euro in 2019, bani care se vor indrepta catre asigurarea noilor tehnologii din incinta spitalului.

“Am ales sa contribuim si noi in proiectul Asociatiei Daruieste Viata pentru a transforma imposibilul in posibil. Mastercard la nivel global a decis sa sprijine initiative de acest gen pentru a creste bunastarea oamenilor, calitatea vietii si sa ofere o sansa la un viitor mai bun. Pana acum am avut initiative si campanii pe termen scurt, iar de data asta ne asumam un parteneriat pe termen lung si incepem ajutandu-i financiar anul acesta cu 1 milion de euro, care vor fi investiti in infrastructura si echipamente tehnice necesare desfasurarii activitatii spitalului in cele mai bune conditii”, a precizat Cosmin Vladimirescu, country manager Mastercard.

“In viziunea noastra, a construi un spital de oncologie pedriatica inseamna mai mult decat a ridica o cladire si a o dota cu aparatura performanta. Ceea ce urmarim este sa setam un nou standard in asistenta medicala din Romania si sa aratam ca se poate si la noi ceea ce este posibil in tarile occidentale. Pentru aceasta avem nevoie de regandire a modului in care sunt gestionate resursele si de tehnologia cea mai moderna pentru a ne atinge acest obiectiv. Doua dintre obiectivele pe care le vom atinge cu fondurile primite de la Mastercard sunt: implementarea unui sistem de management al cladiri, care va asigura un consum de energie, o utilizare eficienta a dotarilor si o mentenanta facila a tuturor echipamentelor; introducerea unui sistem logistic performant care sa asigure trasabilitatea consumului de materiale si medicamente”, a mentionat Oana Gheorghiu, membru fondator al Asociatiei Daruieste Viata.

“Cele doua sisteme pe care vrem sa le introducem pentru managementul cladirii si al resurselor au o tinta pe termen lung: vrem sa ne asiguram ca spitalul va fi sustenabil si va putea functiona in mod eficient. Nu vrem doar sa taiem o panglica la inaugurare si apoi sa spunem ca ne-am terminat treaba! Ideea este ca acest spital sa fie aici pentru decenii si sa daruiasca viata copiilor bolnavi de cancer. Daca cheltuielile de functionare sunt gestionate eficient, si spitalul va oferi asistenta medicala de calitate, riscul de a avea probleme financiare va scadea”, a adaugat Carmen Uscatu, membru fondator al Asociatiei Daruieste Viata.

Totodata, Mastercard incurajeaza detinatorii de carduri Mastercard sa se alature cauzei #NoiFacemUnSpital prin folosirea cardurilor personale pentru a face o donatie pe www.bursadefericire.ro. Pentru toate donatiile din 2019, Mastercard va contribui cu 2 euro pentru fiecare donatie tranzactionata, suplimentar fata de suma de 1 milion de euro.

Mastercard doneaza 1 milion de euro Asociatiei Daruieste Viata

Ce va contine Spitalul Daruieste Viata:

  • Radioterapie: doua buncare la subsol, plus spatiile de pregatire pacienti;
  • Spatiu pentru un nou RMN si un nou CT, cu spatii dedicate anestezierii pacientului copil;
  • Oncologie – ambulator si internare continua (parter si etaj 1);
  • Hemato- oncologie: saloane si 5 camere sterile (etaj 2);
  • Chirurgie (etaj 3);
  • Neurochirurgie (etaj 4);
  • Terapie intensiva (etaj 5);
  • Bloc operator cu 8 sali de operatie (etaj 6);
  • Numar paturi: 200.

Data finalizarii constructiei spitalului este estimata in iunie 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri