BestJobs are un nou CEO

Noul CEO al BestJobs este primul executiv care preia conducerea companiei de la Calin Fusu, care a fondat platforma de recrutare in 2001 si a condus operatiunile timp de 18 ani.

BestJobs a anuntat numirea lui Dan Puica in pozitia de Chief Executive Officer, avand mandatul de a gestiona planurile de dezvoltare ale companiei si cresterea acesteia pe termen lung.

"Oportunitatea de a prelua un business precum BestJobs si de a-l remodela pentru a servi cel mai bine clientii nostri este pentru mine nu doar o provocare, ci mai ales o sansa unica de a construi lucruri faine alaturi de o echipa faina. BestJobs se afla intr-o pozitie ideala pentru crestere si inovatie. Are toate capabilitatile si resursele unei mari companii, insa este suficient de agila incat sa permita flexibilitatea in modul in care ne servim clientii”, a afirmat Dan Puica.

Cu o activitate inceputa in domeniul financiar, in cadrul KPMG Romania, Dan Puica a ocupat mai multe pozitii de management in companii romanesti si internationale. In ultimii patru ani a facut parte din Grupul OLX, grup caruia s-a alaturat din pozitia de Finance Manager si unde, ulterior, a facut pasul spre rolul de Business Management al categoriei de Imobiliare.

"Ma bucur ca am reusit sa fac un pas lateral si sa las carma BestJobs pe maini bune. Am avut 500 de aplicanti la anuntul de recrutare publicat pe Bestjobs pentru aceasta pozitie, 25 de interviuri initiale si 5 interviuri cu finalistii. Dar mai important decat aceste cifre, cred ca Dan este pur si simplu un CEO mai bun decat mine si sunt sigur ca atat angajatorii, cat si candidatii vor avea confirmarea in perioada urmatoare", a declarat Calin Fusu.

Citeste si:
Sondaj: Deși îngrijorati de criza COVID-19, românii NU vor stare de...
Sondaj BestJobs: Angajații...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Calin Fusu va continua sa ocupe pozitia de membru in consiliul director BestJobs, urmand sa sprijine in continuare dezvoltarea companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri