Lensa isi suspenda activitatea pe 15 martie pentru a sprijini constructia de autostrazi in Romania

Lensa.ro, magazin online de optica, se alatura campaniei „Romania vrea autostrazi #sieu” lansata de avocatul si omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi. Protestul inedit este realizat pentru a atrage atentia Guvernului ca nu s-a tinut de promisiunea construirii unei autostrazi care sa lege Moldova de alte regiuni ale tarii.

Pe 15 martie, de la ora 15,00, timp de 15 minute, va fi suspendata activitatea Lensa Romania pentru a sprijini constructia de autostrazi in Romania.

"Lensa s-a alaturat initiativei ‘’Romania vrea autostrazi’’ astfel, in data de 15 martie 2019, de la ora 15:00, timp de 15 minute, toti angajatii Lensa isi vor intrerupe activitatea. Siguranta la condus incepe cu o vedere perfecta, iar la Lensa facem totul pentru a imbunatati capacitatea soferilor de a reactiona in trafic. Am oferit pana acum mii de consultatii gratuite de determinare a dioptriilor, precum si consultanta specializata pentru cei ce au nevoie sa isi imbuntateasca acuitatea vizuala, inclusiv in timp ce sofeaza. Cu toate acestea siguranta pe sosele depinde de multi alti factori, cum ar fi gradul de dezvoltare a infrastructurii, iar din pacate singurul mod in care putem contribui este prin a trage un semnal de alarma privind nivelul de subdezvoltare la care inca ne aflam in 2019. Acest lucru afecteaza in acelasi timp si timpii de livrare a coletelor noastre catre clientii din toata tara, in conditiile in care depunem eforturi foarte mari pentru a mentine gradul de satisfactie la un nivel ridicat", a declarat Florin Nita, Business Development Manager Lensa.ro.

De la transportatori de marfuri, producatori de mobilier, de incaltaminte, restaurante, patiserii, hoteluri si afaceri mici de familie, la politicieni si primari, numarul celor care se alatura campaniei suceveanului Stefan Mandachi creste de la o zi la alta. Astfel, zeci de firme si mii de angajati isi vor opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15, in semn de solidaritate cu protestul fata de lipsa autostrazilor in Romania.

Stefan Mandachi a tiparit trei milioane de afise cu mesajul „Romania vrea autostrazi”.Fiecare sustinator al demersului este incurajat sa provoace alte trei persoane care sa se alature manifestului, de la companii mari, la oameni de afaceri sau angajati. Suceveanul i-a provocat in mod direct pe Ion Tiriac, pe George Becali si pe Viorel Catarama.

Citeste si:
Lensa deschide un nou magazin după o investiție de 100.000 euro
Lensa deschide un nou magazin...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri