Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, a inaugurat recent o reprezentanta oficiala in Timisoara, a doua din Romania dupa reprezentanta din Bucuresti, lansata in 2016.

Prin aceste reprezentante pacientii pot afla informatii despre solutiile medicale disponibile in cadrul WPK si pot beneficia de suport in accesarea serviciilor medicale, fie consultatii, a doua opinie medicala (second opinion) de la medici austrieci, analize sau tratamente de specialitate.

“Viena este una dintre cele mai cautate destinatii medicale in Europa si numarul pacientilor romani care vin la spitalul nostru este in crestere in fiecare an. Ne dorim ca reprezentanta deschisa in Timisoara sa functioneze ca un hub medical regional, care sa faciliteze pacientilor din vestul tarii accesul la servicii medicale de calitate, acordate de medicii nostri. De asemenea, intentionam sa aducem aici periodic experti din cadrul spitalului nostru, care sa informeze pacientii romani despre tratamentele disponibile pe specialitatile cautate de catre acestia”, a precizat Ema Hafner, directorul dep. de marketing si pacienti internationali Wiener Privatklinik.

In 2018, 890 de pacienti romani s-au tratat la WPK, in crestere cu 40% fata de anul anterior, pacientii romani reprezentand 30% din totalul pacientilor internationali ai spitalului. Serviciile medicale accesate cu precadere de romani au fost cele de oncologie, traumatologie si medicina sportiva, diagnostic de tip PET CT, medicina nucleara precum si consultatii de tip second opinion. Alte tratamente solicitate au fost cele de ortopedie, cardiologie si chirurgie cardiovasculara.

Wiener Privatklinik ofera servicii de diagnostic si tratament in peste 30 de specialitati medicale si detine noua centre medicale de competenta, in: oncologie, medicina sportiva si traumatologie, medicina cardiovasculara, ortopedie, chirurgia nervilor periferici, chirurgie generala, chirurgia tumorilor osoase, gastroenterologie si hepatologie, radiologie interventionala si microterapie.

Spitalul Wiener PrivatKlinik (WPK), infiintat in anul 1871, cu sediul in Viena, este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria. Spitalul acopera o gama de peste 30 de specialitati medicale, avand in structura 9 centre de competenta, 145 de paturi, bloc operator cu 4 sali de operatie, servicii de imagistica avansata fizioterapie si recuperare medicala la standarde internationale. Echipa medicala este alcatuita din peste 250 experti vienezi, ce aplica o abordare interdisciplinara a fiecarui caz.

Anual, aproximativ 3.000 de pacienti internationali acceseaza servicii de diagnostic si tratament in cadrul Wiener PrivatKlinik, iar circa 26% dintre acestia sunt romani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Campanie de educatie impotriva autodiagnosticarii pe internet