Peste 1.100 romani au ajuns anul trecut la Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, pentru tratamente si investigatii, numarul acestora fiind in crestere cu 28% comparativ cu 2018.

Peste jumatate dintre pacienti au fost tratati pentru diferite forme de cancer, in centrul medical bolile oncologice fiind abordate interdisciplinar, prin terapii ultraspecializate. Pe locul urmator in topul serviciilor medicale accesate au fost interventiile ortopedice si cele de chirurgie cardiovasculara. De asemenea, un procent semnificativ de pacienti a ales spitalul WPK pentru investigatii medicale preventive (pachete de check-up personalizate).

Vezi si: Cum a devenit Romania un furnizor de pacienti pentru spitalele private din Europa. Interviu cu directorul general al Wiener Privatklinik

Vezi si: Spitalul privat din Viena care aloca aproape jumatate din veniturile de 80 mil. euro pe salarii

„Inregistram anual cresteri ale numarului de pacienti romani, astfel incat acestia reprezinta, in prezent, 28% din totalul pacientilor internationali ai spitalului nostru. Mai mult, in 2019 ne-am consolidat prezenta pe piata locala, prin lansarea unei reprezentante oficiale in Timisoara, care a consiliat un numar important de romani din zona de vest sa isi gaseasca tratamentul potrivit la Viena”, a declarat Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing si Pacienti Internationali al Wiener Privatklinik.

Retail jobs

Wiener Privatklinik deserveste anual circa 9.000 de pacienti, avand o rata de ocupare de 85%. Spitalul pune la dispozitie servicii de diagnostic si tratament in peste 30 de specialitati medicale si are in structura sa 9 centre de competenta in: oncologie, medicina sportiva si traumatologie, medicina cardiovasculara, ortopedie, chirurgia nervilor periferici, chirurgie generala, chirurgia tumorilor osoase, gastroenterologie si hepatologie, radiologie interventionala si microterapie.

Vezi si: Povestea romancei care lucreaza in Austria si elimina granitele in sanatate pentru mii de pacienti de acasa

Centrul Academic WPK Central European Cancer Center este primul centru privat de diagnostic si tratament oncologic din Europa Centrala si de Est care ofera un nivel de complexitate medicala la nivelul clinicilor universitare de top. Aici este practicata medicina moderna bazata pe dovezi, de catre o echipa interdisciplinara de experti de inalta clasa in discipline de la diagnoza, incluzand specialisti in CT, RMN si PET-CT, patologie moleculara si radiologie interventionala, la specialisti in oncologie medicala si chirurgie oncologica. Pacientul are acces la servicii integrate in spectrul oncologic – de la evaluarea riscului de cancer, identificare timpurie, diagnosticare si tratament, pana la asistenta medicala ulterioara.

Citeste si:
Reprezentanta din Timisoara a WPK a trimis la Viena 130 romani
In 6 luni, reprezentanta din...

Wiener Privatklinik detine doua reprezentante oficiale in Romania, in Bucuresti si Timisoara, unde persoanele interesate beneficiaza de informatii si asistenta completa pentru accesarea rapida a investigatiilor si tratamentelor disponibile la Viena. Aceste servicii acopera toti pasii necesari, de la traducerea si trimiterea dosarului medical, estimarea costurilor de diagnosticare si tratament, consiliere in ceea ce priveste spitalizarea si alegerea medicului potrivit, pana la rezervarea transportului si cazarii la preturi preferentiale, mentinerea legaturii cu medicii si asigurarea serviciilor de traducere in spital.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri