Peste 880 de pacienti romani s-au tratat la spitalul WPK din Viena in 2018, in crestere cu 40% fata de anul precedent

Anul trecut, peste 880 de pacienti romani au accesat servicii de diagnostic si tratament in cadrul Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, numarul lor fiind in crestere cu 40% fata de 2017. Aproximativ 50% dintre pacienti s-au adresat spitalului pentru tratamentele oncologice.

Pacientii romani au accesat, de asemenea, tratamente chirurgicale in specialitatile ortopedie, cardiologie si chirurgie cardiovasculara. Alte servicii medicale solicitate au fost cele de gastroenterologie, check-up general, endocrinologie si ORL.

Viena este una dintre cele mai importante destinatii de turism medical, datorita scolii medicale de traditie si serviciilor medicale de top. Anual, aproximativ 3.000 de pacienti internationali, indeosebi din Europa Centrala si de Sud-Est se adreseaza spitalului WPK pentru servicii de diagnosticare si tratament, iar 26% dintre acestia sunt romani.

„Pacientii romani reprezinta o pondere importanta din totalul pacientilor nostri internationali, iar in ultimii ani numarul lor a crescut constant. In ultimii ani am dezvoltat chiar o echipa dedicata vorbitoare de limba romana care asigura case management-ul pacientilor romani pe parcursul intregului proces. Ne dorim ca Wiener Privatklinik sa fie prima alegere in ceea ce priveste serviciile medicale pentru un numar cat mai mare de romani”, a declarat Dr. Walter Ebm, CEO Wiener Privatklinik.

Te invitam la Future Healthcare, eveniment wall-street.ro dedicat industriei farmaceutice si serviciilor medicale, unde vor participa speakeri renumiti din Sanatate. Inscrie-te AICI pana luni, 11 martie, ora 12.00, pentru a participa GRATUIT la conferinta.

Pentru a facilita accesul pacientilor romani la serviciile medicale disponibile in cadrul WPK, spitalul detine o reprezentanta oficiala, in Bucuresti, asigurand tot suportul logistic necesar, de la traducerea dosarului medical, rezervarea transportului si cazarii la preturi preferentiale, asistenta pentru obtinerea vizei de vizita, estimarea costurilor de diagnosticare si tratament, consiliere in ceea ce priveste spitalizarea si alegerea medicului potrivit, pana la suport in procesul de recuperare postoperatorie a pacientului, odata revenit in tara.

Citeste si:
Serviciile de telemedicină din Austria, căutate de pacienții români...
50 de pacienţi români au...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Wiener PrivatKlinik (WPK) este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, cu o traditie medicala datand din anul 1871. Spitalul acopera o gama de peste 30 de specialitati medicale, avand in structura 9 centre de competenta, 145 de paturi, bloc operator cu 4 sali de operatie, servicii de imagistica avansata (singurul spital privat din Viena cu PET CT si medicina nucleara), fizioterapie si recuperare medicala la standarde internationale. Echipa medicala este alcatuita din peste 250 experti vienezi. Anual, aproximativ 3.000 de pacienti internationali acceseaza servicii de diagnostic si tratament in cadrul Wiener PrivatKlinik, iar circa 26% dintre acestia sunt romani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri