Grupul de clinici Dent Estet, parte a grupului MedLife, a raportat pentru anul 2018 o crestere de 40% a serviciilor cu tehnologii inovatoare fata de anul anterior. In plus, numarul total de implanturi efectuate anul trecut in clinicile Dent Estet a inregistrat o crestere de 51% fata de 2017, dintre care majoritatea sunt implanturi premium.

„Dent Estet demonstreaza ca atunci cand exista viziune si o strategie de business bine elaborata si orientata pe termen lung, o companie romaneasca poate face performanta si excelenta in Romania. La 20 de ani de activitate, Dent Estet continua sa fie un business inovator, care promoveaza medicina dentara facuta fara compromisuri, lucru confirmat de increderea celor peste 80.000 de pacienti inregistrati la nivelul grupului pana in prezent”, spune Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie al MedLife, potrivit unui comunicat de presa.

Anul trecut, componenta echipei de specialisti s-a marit cu aproximativ 100 de persoane, dintre care 20 sunt medici. In prezent, la nivelul grupului, exista un numar de 320 de specialisti. Jumatate din echipa medicala a clinicilor are o vechime mai mare de cinci ani in cadrul companiei, multi dintre medici facand parte din echipa de 10 sau chiar 15 ani, iar primii medici care ni s-au alaturat inca sunt in companie.

Retail jobs

„Dincolo de cifre si statistici, cel mai mult ne bucura faptul ca am reusit sa formam un nucleu puternic in jurul ideii de echipa, cu misiunea de a servi nevoilor pacientului. O echipa dedicata si unita este primordiala pentru evolutia oricarui business, iar in cazul nostru stabilitatea echipei este un motor important al dezvoltarii. Faptul ca inca avem alaturi de noi medicii cu care am pornit la drum acum 20 de ani, o echipa puternica de management, care in acest moment numara 19 middle si top manageri, cu o organigrama unica in piata, aflati in comunicare constanta cu echipa medicala, consolideaza focusul nostru pentru o crestere sanatoasa si responsabila”, spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului Dent Estet.

In 2018 peste 23.000 de pacienti au vizitat clinicile Dent Estet, dintre care aproximativ 9.000 sunt pacienti noi. Dent Estet, depaseste, astfel, 80.000 de pacienti inregistrati de-a lungul timpului in cei 20 de ani de activitate. Pacientul beneficiaza de toate specialitatile stomatologiei sub acelasi acoperis, ceea ce inseamna o eficientizare a sedintelor de tratament, prin evitarea vizitelor in mai multe locatii, sau reducerea numarului acestora.

Citeste si:
S-a deschis o nouă clinică medicală în București
S-a deschis o nouă clinică...

„Cazuistica medicala si plurivalenta actului medical pe piata de servicii stomatologice s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani, ceea ce inseamna ca piata devine una tot mai matura. Dezvoltarea sanatoasa a clinicilor existente ramane obiectivul nostru primordial la cei 20 de ani de activitate. Suntem in permanenta la curent cu cele mai actuale inovatii si ne preocupam constant sa adaugam in portofoliu cele mai noi tehnologii. Vom urmari, desigur, evolutia pietei dar si identificarea de potentiale orase in care putem investi. Nu urmarim o dezvoltare in volum si atat, ci este important ca fiecare pas pe care il facem sa fie unul sanatos, sustinut si sa ofere stabilitate pentru viitoarea echipa care va lucra acolo. Cel mai important lucru pentru noi este ca in fiecare oras sa aducem know-how-ul si intregul nostru model de business, sa oferim acelasi nivel de calitate in toate clinicile noastre”, spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului Dent Estet.

Citeste si:
Regina Maria deschide prima Policlinică multidisciplinară din Sibiu
Regina Maria deschide prima...

Costurile din ultimii doi ani cu deschideri de noi clinici, achizitionarea de echipamente si tehnologii digitale depasesc 2,5 milioane de euro. In anul 2019, Dent Estet se va concentra pe consolidarea activitatii in orasele unde activeaza deja si pe dezvoltarea clinicilor existente, prin extinderea portofoliului cu noi tehnologii, digitalizare si solutii de inteligenta artificiala.

In prezent, grupul detine o retea de 10 clinici, dintre care sapte in Bucuresti (doua pentru copii, una pentru adolescenti, patru pentru adulti) si alte trei in afara capitalei: o clinica pentru copii in Timisoara si alte doua clinici in Sibiu (una pentru adulti si cea de-a doua dedicata exclusiv copiilor). Suprafata totala cumulata a tuturor clinicilor din grup si a birourilor este de peste 3.600 metri patrati.

In acest an, grupul Dent Estet aniverseaza 20 de ani de existenta pe piata de servicii de medicina dentara din Romania, perioada in care a devenit cel mai mare operator din punctul de vedere al cifrei de afaceri, al numarului de unitati, dar si al echipei.

Citeste si:
Kremlinul va construi o clinica medicala privata pentru Putin
Kremlinul va construi o...

Din Grupul Dent Estet fac parte DENT ESTET Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids si Aspen Laborator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri