Grupul de clinici Dent Estet, controlat de MedLife, a inregistrat o evolutie considerabila a cifrei de afaceri din primele noua luni ale anului 2019 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, raportand o crestere de 34%. Astfel, cifra de afaceri se ridica la 46,77 milioane de lei.

Rezultatele indica o performanta dubla fata de estimarile de la inceputul anului, atingand deja valoarea cifrei de afaceri pe intreg anul 2018. Faptul ca suntem numarul unu si continuam sa crestem considerabil si constant cifra de afaceri, este un lucru extraordinar mai ales pentru piata serviciilor de stomatologie, una extrem de fragmentata. Mai mult, acest statut de lider se reflecta si in gradul de eficienta in business, sustinut de numarul crescut de cazuri complexe care ni se adreseaza noua, echipei noastre performante si competitive de medici, orientati catre obtinerea celor mai bune rezultate pe termen lung. Dent Estet isi pastreaza principiile care fundamenteaza filosofia companiei inca de la infiintare: inalta acuratete in diagnostic si tratament, experienta medicala desavarsita oferita pacientului si o echipa medicala responsabila”, spune dr. Oana Taban, Fondator & CEO al grupului Dent Estet.

Retail jobs

Cresteri de 46% ale veniturilor din serviciile de implantologie dentara

Cea mai mare pondere in evolutia cifrei de afaceri o reprezinta serviciile de implantologie dentara. Astfel, veniturile raportate pe acest segment au crescut cu 46% in primele noua luni ale lui 2019 comparativ cu aceeasi perioada a anului 2018. De asemenea, se inregistreaza majorari continue si in ceea ce priveste numarul de pacienti noi si vizitele in clinici, de 24% fata de aceeasi perioada raportata in 2018.

Grupul Dent Estet este, in acest moment, cea mai complexa retea de stomatologie din Romania si include 10 clinici, 3 centre integrate de radiologie digitala, primul si singurul departament ATI dintr-o clinica dentara din Romania, cu o echipa de 14 specialisti in anestezie, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie si un program educational de management medical. Suprafata totala a spatiilor depaseste 3.500 metri patrati.

Citeste si:
Medlife cumpără cel mai important operator medical din vestul României
Medlife cumpără cel mai...

„Sursa evolutiei din primele noua luni ale lui 2019 o reprezinta echipa de peste 350 de specialisti care formeaza Grupul de clinici Dent Estet, cel mai mare angajator de pe piata serviciilor de medicina dentara din Romania. Mai mult, faptul ca medicii nostri lucreaza exclusiv in clinicile noastre, ca avem echipe de management dedicate fiecarei clinici si ca ne bucuram de o echipa stabila, ai carei membri lucreaza impreuna de cel putin zece ani, reprezinta un model de recrutare si retentie inca unic in stomatologia din Romania. Stim cat de important este sa ne dezvoltam impreuna, sa construim si sa mentinem legaturi puternice cu pacientii”, spune dr. Oana Taban.

Dent Estet a pus bazele unui Cod de Integritate in Medicina Dentara, care ghideaza standardul de functionare a tuturor clinicilor din retea. Astfel, in cadrul fiecarei clinici Dent Estet se regasesc toate centrele de excelenta de specialitate: implantologie, estetica dentara, ortodontie, stomatologie pediatrica, management medical. In plus, laboratorul de tehnica dentara complet digitalizata Aspen ofera suport fiecarei clinici.

Citeste si:
OVES Enterprise: Administrațiile locale nu sunt interesate de...
Analiză OVES Enterprise: Doar...

„Evolutia digitala a acestui domeniu a oferit contextul potrivit pentru dezvoltarea unui segment de servicii dentare premium, tot mai des accesat de catre pacienti. Ne bucuram sa vedem ca piata devine concurentiala, apreciem tot ceea ce este integru si de valoare, iar in aceasta arie de servicii, pe langa Dent Estet, topul jucatorilor activi mai include clinici precum Implantodent, DentalMed sau Nicolescu Agatstein Dental Clinique, care ofera solutii de excelenta pacientilor”, adauga dr. Oana Taban.

Totodata, Dent Estet are in vedere achizitii si parteneriate in noi orase din afara Bucurestiului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri